Uitgeverij Palmslag richt zich met veel enthousiasme en ambitie op literatuur, poëzie, populaire fictie en non-fictie.

Stiekem koop ik kinderboeken ook een beetje voor mezelf…

Elk jaar is er begin van het jaar een Nationale Boekenweek voor het ‘volwassen’ lezerspubliek. Wat we als grote mensen nog wel eens vergeten, is dat er ook een speciale Kinderboekenweek is, dit jaar van 7 tot en met 18 oktober. Het thema in 2015: ‘Raar maar waar’.

Speciaal voor alle kinderen wordt er een week lang aandacht gegeven aan alles wat te maken heeft met (voor)lezen. Op de website van de Kinderboekenweek is zelfs een speciale activiteitenkalender te vinden, gerangschikt op woonplaats. Zowel in bibliotheken als in kinderboekwinkels en andere openbare ruimtes worden er activiteiten georganiseerd voor kinderen van alle leeftijden. Zo zijn er workshops, speurtochten, quizzen, tentoonstellingen, signeer- en voorleessessies en kan men bepaalde experimenten doen. Alles komt aan bod!

De Kinderboekenweek (en sowieso kinderboeken) is de aanleiding voor onze volgende peiling. Want hoe je het ook wendt of keert, de ‘volwassenen’ (vaders, moeders, opa’s, oma’s en andere voorlezers) moeten als chaperonnes met de kinderen mee naar de boekhandel. Maar vinden ze dit niet stiekem zelf ook gewoon heel erg leuk…?

05 oktober 2015

Stiekem koop ik kinderboeken ook een beetje voor mezelf…

Ja, ik kan lekker wegdromen in de illustraties en verhaaltjes
33% (3 stemmen)
Ja, vooral omdat het kinderboekenhoekje het gezelligst is
33% (3 stemmen)
Nee, ik koop nooit kinderboeken voor mezelf
33% (3 stemmen)
Nee, dat is toch vreemd als je dat doet
0% (0 stemmen)
Totaal aantal stemmen: 9

Hoe kijkt u aan tegen literatuur, lezen, het boekenvak en alles wat daaraan gerelateerd is? We willen de discussie graag warm houden. Daarom legt Palmslag u om de paar weken een stelling of een vraag voor op de website.

Heeft u ook een idee voor een peiling? Laat het ons weten en ontvang een boek van Palmslag als we uw onderwerp op onze website peilen!

Social media

Volg ons en laat je informeren. Denk mee, praat mee en doe mee! We zijn actief op de volgende sociale media:

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag. Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Betaalmogelijkheden

iDeal Overboeking

Twitter feed

16 uur 41 min geleden
‘’Vrijheid en verantwoordelijkheid gaan hand in hand. Er is geen vrijheid mogelijk zonder onze eigen verantwoordeli… https://t.co/oZyWey1kOd
1 dag 21 uur geleden
RT : "Een buitengewone ervaring met ijzingwekkende moorden in Maastricht" Meer lezen over de boekrecensie 'Fatoomzoon' v… https://t.co/BYqWhbTylE

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Contact

Bellen:
050 851 80 41
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Mailen kan natuurlijk altijd:

Volg ons hier:

2021
website door: wemagine