Uitgeverij Palmslag richt zich met veel enthousiasme en ambitie op literatuur, poëzie, populaire fictie en non-fictie.

Schrijfwedstrijd ‘PS Nog even dit’ in het kader van 10 jaar Palmslag

07 april 2016

Dit jaar bestaat Uitgeverij Palmslag tien jaar en dat gaan we uiteraard vieren met een aantal festiviteiten. Zo organiseert Palmslag na het grote succes van ‘Gelukkig ontzet’ in 2015 tijdens dit feestjaar een schrijfwedstrijd. Met het thema ‘PS Nog even dit’ roepen we alle schrijfliefhebbers op om een prozavariant op het aloude PS (postscriptum) te schrijven. De twaalf beste inzendingen worden samen met korte verhalen van een aantal Palmslag-auteurs opgenomen in het boek dat eind dit jaar in feestelijke sferen zal worden gepresenteerd.

Geïnspireerd op het P|s-logo dat de rug van alle Palmslag-boeken siert, besloten we de wedstrijd het thema ‘PS Nog even dit’ mee te geven. Alle inzendingen moeten op de een of andere manier aan dit onderwerp gerelateerd kunnen worden door de vakkundige jury (waar in ieder geval drie Palmslag-auteurs deel van uit maken) en ze moeten verhalend van karakter zijn. Of je binnen deze kaders kiest voor een gepassioneerde hartenkreet, een dramatische bekentenis of nog weer iets totaal anders, laten we helemaal aan jouw verbeelding over!

Feestelijke presentatie
Uiteindelijk bundelen we de twaalf beste inzendingen samen met de korte verhalen van enkele Palmslag-auteurs en maken er een prachtig vormgegeven boek van. Aan het einde van het jaar organiseert Palmslag een feestelijke dag waarop de bundel 'PS Nog even dit' gepresenteerd wordt en de winnaars hun exemplaar krijgen uitgereikt. De schrijver van de allerbeste inzending wordt dan ook bekendgemaakt. Als prijs mag de winnaar zijn of haar verhaal daar voordragen. Bovendien mag hij of zij zitting nemen in de jury voor een volgende schrijfwedstrijd van Uitgeverij Palmslag!

Voorwaarden deelname
Je kunt je verhaal inzenden tot donderdag 30 juni. Lees voor je begint met schrijven goed onze voorwaarden door, want alleen de korte verhalen die aan de regels voldoen dingen mee naar een plekje in de bundel. Behoor je tot een van de gelukkige winnaars die een plek in de bundel krijgt, dan hoor je dat in september 2016 van ons. De winnaar van het allerbeste verhaal wordt pas tijdens de feestelijke presentatie bekendgemaakt.

Voor vragen over ‘PS Nog even dit’ of over deelname aan de schrijfwedstrijd kun je contact opnemen met Uitgeverij Palmslag.
 

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Een boek uitgeven?

U kunt zowel als beginnend/ervaren schrijver of als organisatie bij Palmslag terecht voor uw (e-)boekwensen.

Lees meer over uitgeven bij Palmslag

Betaalmogelijkheden

iDeal Overboeking

Twitter feed

1 dag 15 uur geleden
Op 2 februari verschijnt 'Aan u', de vierde dichtbundel van kunstenares Anneke Groot, waarin ze schrijft over de vo… https://t.co/6kDZTeZk9q
1 week 16 uur geleden
De taal die Jaco Wineke hanteert is helder, zo nu en dan lichtvoetig, maar blijft geheimvol. Het zijn gedichten die… https://t.co/YsdVCQ2lhd
1 week 19 uur geleden
'Totem' is de debuutbundel van Jaco Wineke en verschijnt 31 januari, maar is nu alvast te reserveren via onze websi… https://t.co/LX33JNjJm7

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Contact

Bellen:
050 851 80 41
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Mailen kan natuurlijk altijd:

Volg ons hier:

2022
website door: wemagine