Uitgeverij Palmslag richt zich met veel enthousiasme en ambitie op literatuur, poëzie, populaire fictie en non-fictie.

Slagboom

Slagboom is hét crowdfundingplatform voor beginnende en gevorderde auteurs en dichters die een boek willen uitgeven. Een uitkomst voor schrijvers en dichters die de publicatie zelf financieren, maar nog net even een duwtje in de rug nodig hebben.

Door middel van begeleiding van de crowdfundingcampagne, creatieve promotie en persoonlijk advies helpt Slagboom potentiële auteurs hun droom te verwezenlijken: het uitgeven van een boek. Via onze website kunnen donateurs gemakkelijk bijdragen aan het boek van hun keuze. Zo zijn er inmiddels met behulp van Slagboom al 20 prachtige boeken succesvol uitgegeven, voor en door het publiek!

Dankzij crowdfunding op Slagboom heeft de auteur direct contact met donateurs en lezers. Zo kunnen lezers naast het steunen van een auteur of een boek hun mening geven over bijvoorbeeld een boektitel of een cover. Een prachtige manier om het boek nog beter te maken en lezers in te zetten als ambassadeurs. Een crowdfundingtraject zorgt er tegelijkertijd ook voor dat er al promotie voor een boek gemaakt wordt voor het überhaupt verschenen is.

Meer weten? Neem dan een kijkje op de site van Slagboom!
 

Betaalmogelijkheden

iDeal Overboeking

Twitter feed

21 uur 58 min geleden
RT : Cadeautjes op de vrijdagmiddag. Heel Atheneum 5 van leest . "Volgens mij vinden ze het m… https://t.co/5RB6CR13R0
21 uur 58 min geleden
📢 Vandaag verschijnt 'Brommers kiek'n' van Marc-Jan Janssen! In Trouw verscheen onlangs een mooi interview over M… https://t.co/92089JVQ4e
2 dagen 22 uur geleden
🐟' 'Dichter Merel Morre gooit haar hengeltje uit' Heb jij deze recensie van Brabant Cultureel al gelezen?… https://t.co/o7r8h4GEDo

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Contact

Bellen:
050 851 80 41
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Mailen kan natuurlijk altijd:

Volg ons hier:

2020
website door: wemagine