Uitgeverij Palmslag richt zich met veel enthousiasme en ambitie op literatuur, poëzie, populaire fictie en non-fictie.

Stephanie Freij neemt je mee op een poëtische en illustratieve reis in Tussen nu en niets

23 mei 2016

Help jij Stephanie Freij bij de totstandkoming van haar boek Tussen nu en niets? Vanaf maandag 23 mei kun je haar steunen door een donatie te doen op www.slag-boom.nl, het crowdfundingsplatform van Uitgeverij Palmslag. Tussen nu en niets is alweer het vierde boek dat op Slagboom staat.

Met de crowdfunding op Slagboom hoopt Stephanie Freij eind 2016 haar grafische en poëtische werk te publiceren. Tussen en nu en niets is een rijk geïllustreerd lees- en kijkboek waarin het poëtische werk toegankelijk wordt gemaakt door een bijzondere vormgeving en een unieke uitvoering van het omslag.

Infremor et Emergo
In haar poëtisch en illustratief werk laat Stephanie zich graag inspireren door een scala aan psychologische, filosofisch, symbolisch getinte scenario's om haar diepste gevoelens te spiegelen. Het boek neemt de toeschouwer mee op een visuele en emotionele reis in persoonlijke scènes, vervult van onbesproken onnoemelijke verhalen waarbij de sluimerende angst om alles wat je lief is te verliezen blijft ronddwalen. Volgens Stephanie moeten we niet vergeten dat het leven mooi is, zelfs ten tijde van de imperfectie. Leef intens: "Infremor et Emergo. Ik grom en kom boven. Tussen nu en niets."

Leven met een spierziekte
Eerder publiceerde ze al het boek Festina Lente met proza en poëzie over leven met een spierziekte. Bij dat boek hoorde ook het door haar geproduceerde gelijknamige muziekalbum. Diverse artiesten lieten zich hierdoor inspireren en schreven een bijpassende song. Zo werkte ze samen met artiesten als Blaudzun, Niels Geusebroek en Yori Swart. Festina Lente kwam daarmee optimaal in woord, beeld en geluid tot uiting. 

Nu wil Stephanie weer verder. Tussen Nu En Niets is haar volgende stap. Ook benieuwd naar haar werk? En wil je haar steunen? Ga dan naar Slagboom en doneer. Elke donatie wordt beloond met een bijzondere bijpassende tegenprestatie!

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Een boek uitgeven?

U kunt zowel als beginnend/ervaren schrijver of als organisatie bij Palmslag terecht voor uw (e-)boekwensen.

Lees meer over uitgeven bij Palmslag

Betaalmogelijkheden

iDeal Overboeking

Twitter feed

2 dagen 7 uur geleden
RT : ‘De verkeerd vrouw’ van had vanaf de eerste pagina de aandacht van Saskia vast. Een verfrissend,… https://t.co/Rx4ZDDEM4b
2 dagen 9 uur geleden
Kun je niet wachten om je koffer weer te pakken? Met 'Rondje Oostzee' van Altwin de Moor kun je op vakantie, zonder… https://t.co/1s4wSzv4Eg
4 dagen 7 uur geleden
Vandaag verschijnt 'Een kerstboom met een grote droom' van Kim van der Veen. Een inspirerend kinderboek over het ve… https://t.co/AZvCsNfocS

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Contact

Bellen:
050 851 80 41
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Mailen kan natuurlijk altijd:

Volg ons hier:

2021
website door: wemagine