Uitgeverij Palmslag richt zich met veel enthousiasme en ambitie op literatuur, poëzie, populaire fictie en non-fictie.

Belast verleden: De tweede thriller van Patricia van der Broek komt eraan

14 december 2016

We moeten er nog even op wachten, maar in juni 2017 verschijnt eindelijk de tweede thriller van Patricia van der Broek. Na haar debuut Dodelijk Bedrog is Belast Verleden weer een spannende psychologische thriller waarin de lezer regelmatig op het verkeerde been wordt gezet.

 

Het verhaal
Als de jonge advocaat Ozan Özkan spoorloos verdwijnt tijdens een heiweekend, buigt rechercheur Thiemo Ravenhorst zich in Belast verleden met zijn team over de zaak. Heeft de verdwijning te maken met homofoob geweld of de aanstaande fusie van het kantoor waar Ozan werkt?

Al snel blijkt de verdwijning de opmaat naar meer ellende. In Ravenhorsts zoektocht naar de waarheid vallen er meer slachtoffers en lijkt iedereen iets te verzwijgen. En wanneer ook zijn nieuwe collega minder evenwichtig lijkt dan hij dacht, wordt het zaak om de onderste steen boven te krijgen.

Over de auteur
Patricia van der Broek (1965) studeerde geschiedenis en combineert haar baan als communicatieadviseur in de verstandelijk gehandicaptenzorg met het schrijven van thrillers. In 2014 debuteerde zij met Dodelijk bedrog. Nu zet ze thrillerliefhebbers opnieuw op het verkeerde been met het spannende Belast verleden.

De media over Patricia’s debuut Dodelijk bedrog

"Echt een verrassende ontknoping heeft Dodelijk bedrog niet, ik had al snel in de gaten wie de dader zou zijn. De schrijfster probeert wel heel goed de lezer op een ander spoor te brengen, maar dat is haar bij mij niet gelukt. Wel heeft het verhaal mij constant kunnen boeien en ik heb het boek dan ook in een dag uitgelezen. Dodelijk bedrog is een heerlijke Nederlandse spannende roman, met op het eind een kleine verrassing."
– Vrouwen thrillers

“Van der Broek slaagt er in om de lezer steeds opnieuw op het verkeerde been te zetten. Tot het eind toe blijft het een raadsel wie Didi Steenis, een Groningse vrouw van eind dertig, om het leven bracht in een Parijse hotelkamer.”
– Dagblad van het Noorden

“De spanningsboog wordt tot het eind vastgehouden, waarna een verrassende ontknoping volgt.”
– NBD/Biblion

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Een boek uitgeven?

U kunt zowel als beginnend/ervaren schrijver of als organisatie bij Palmslag terecht voor uw (e-)boekwensen.

Lees meer over uitgeven bij Palmslag

Betaalmogelijkheden

iDeal Overboeking

Twitter feed

2 uur 35 min geleden
Ben je er alweer klaar voor om aan een druk schooljaar te beginnen? Of moet je nog wat meer ontspannen en tot rust… https://t.co/IvoZcWm5ao
2 dagen 2 uur geleden
De Schrijversacademie zette Sylvia Huberts in de spotlight. Ze vertelde over de reden achter het schrijven van haar… https://t.co/PIvK9OTZyI
4 dagen 2 uur geleden
😁"Als je mij als lezer al in het eerste hoofdstuk bij de keel grijpt en die knoop in de maag stevig aandraait, dan… https://t.co/D55zlQIF7o

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Contact

Bellen:
050 851 80 41
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Mailen kan natuurlijk altijd:

Volg ons hier:

2020
website door: wemagine