Hoe kijkt Uitgeverij Palmslag naar zijn toekomst?

In een door grote uitgeverijen gedomineerde markt, nemen wij een vaste plaats in als onafhankelijke uitvalsbasis voor schrijftalent in Nederland en België. Met name jonge auteurs dagen we steeds vaker uit hun werk naar ons op te sturen. Daarnaast willen we het alsmaar groeiende animo voor het uitgeven van nieuwe dichtbundels nog meer ruimte geven in ons boekenfonds.

Wij groeien door naar een middelgrote uitgeverij met een positieve naamsbekendheid onder schrijvers, dichters, lezers, boekverkopers en media. In het verlengde hiervan helpen we auteurs zich een weg te banen door het gecompliceerde woud aan publicatiemogelijkheden in Nederland en België en geven we ze een heldere kijk op de boekenmarkt.

Samen met een compact en gedreven team én met onze auteurs behouden en versterken we de kwaliteit van ons boekenfonds, vergroten we onze naamsbekendheid en laten we onze verkoopaantallen stijgen. Door hierbij de verbinding te blijven zoeken tussen de traditionele boekenmarkt en moderne mediakanalen verbreden we ons bereik bij jong en oud!