De konijnen kozen het hazenpad

  • De konijnen kozen het hazenpad
€ 12,50

Levering

  • Gratis verzending vanaf 17,50 *
  • Met iDEAL of achteraf betalen **
  • 30 dagen bedenktijd

Het debuut van Frank de Bont, Komt een dokter bij de koe (2016), leverde hem direct de titel ‘Gronings Schrijftalent 2018’ op; een mooie bekroning voor zijn uit de hand gelopen hobby. Ook in De konijnen kozen het hazenpad combineert hij moeiteloos anekdotes uit zijn privéleven en de praktijk met leuke weetjes over het dierenrijk. 

Wel eens gehoord van Benjamin de buidelwolf? Of van de larf die in een slak woont? Frank vertelt over een pupje dat tegen zijn broekspijp pieste en hoe hij moest zien te bewijzen dat een malamute een schaap had doodgebeten. Wist u dat het op een gemiddelde koeienvlaai superdruk is? Frank windt zich op over de Oostvaardersplassen, schrijft aandoenlijk over zijn opgroeiende dochter en geniet van de kolibrivlinders in Italië. 

Einstein zei ooit: ‘Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal.’ Dat tekent de schrijfsels van Frank eigenlijk het beste. Op een grappige en informatieve manier maakt hij bruggetjes die er eigenlijk helemaal niet zijn. 

Reacties

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
CAPTCHA
€ 12,50

Levering

  • Gratis verzending vanaf 17,50 *
  • Met iDEAL of achteraf betalen **
  • 30 dagen bedenktijd

Product­informatie

Auteur
Verschenen
6 april 2020
ISBN
9789493059450
Verkoopprijs
€ 12,50
Aantal pagina’s
180
Formaat
14 x 21,5 cm
Afwerking
Paperback
"
Wat een heerlijke bundel is dit. 29 korte verhalen neergeschreven op een luchtige wijze vol met humor. De verhalen hebben een prima opbouw en een goede afronding.
"
conniesboekkies
"
De verhalen zijn niet alleen grappig om te lezen, ze zijn ook echt leerzaam.
"
Eline - boekiewoogie.nl
"
Wat direct opvalt, is de fijne schrijfstijl die Frank de Bont hanteert. Hij weet de informatie op een boeiende en simpele wijze te delen met de lezer. Hierdoor is De konijnen kozen het hazenpad niet alleen een leuk en informatief boek, maar levert het ook nog heerlijke leesuurtjes op.
"
A van Steeg - Hebban.nl
* Bestellingen vanaf € 17,50 worden gratis verzonden. Over bestellingen onder de € 17,50 worden € 2,49 verzendkosten gerekend. Verzenden naar landen binnen de EU bedraagt € 10,00 per bestelling (buiten de EU verschilt het tarief per land).
** Voor betalen via iDEAL worden geen extra kosten in rekening gebracht.