Naar Afrika

  • Naar Afrika
€ 20,00

Levering

  • Gratis verzending vanaf 17,50 *
  • Met iDEAL of achteraf betalen **
  • 30 dagen bedenktijd

6 juni 1967 is de dag waarop Coosje van Holland, een jonge moeder, met haar twee kinderen haar man achterna reist en naar Afrika gaat. De eindbestemming is Tanzania, maar net op de dag van het vertrek breekt de Zesdaagse Oorlog uit tussen Israël en Egypte. Naar Afrika vertelt het verhaal van Coosjes gezinsleven, de vele verhuizingen, de eenzaamheid en de bijzondere ontmoetingen in nieuwe, vreemde landen. Het zijn jaren die in het teken staan van pionieren voor het jonge gezin. Na verloop van tijd echter, wordt het steeds moeilijker om te vechten tegen de heimwee. Het stapeltje brieven uit die tijd heeft Coosje zorgvuldig bewaard in een lade van haar kabinet. De briefwisseling met haar moeder en de post uit Holland lopen als een rode draad door het boek.
 

Reacties

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
CAPTCHA
€ 20,00

Levering

  • Gratis verzending vanaf 17,50 *
  • Met iDEAL of achteraf betalen **
  • 30 dagen bedenktijd

Product­informatie

Auteur
Verschenen
28 oktober 2019
ISBN
978 94 930 5926 9
Verkoopprijs
€ 20,00
Aantal pagina’s
170
Formaat
12,5x20 cm
Afwerking
Paperback
"
Het boek "Naar Afrika" heb ik met veel plezier gelezen. Door de manier van schrijven bleef ik nieuwsgierig hoe het leven van Coosje van Holland in Afrika verliep. En hoe ze erin slaagt een gezin te stichten en uiteindelijk ook een eigen identiteit weet op te bouwen.
"
Hebban Femkeislief
"
Coosje van Holland vertelt op een rustige, duidelijke manier. Het verhaal leest vlot en geeft veel informatie over het dagelijks leven in Tanzania en Zambia. De schrijfster maakt het leven daar niet mooier, wel inzichtelijker. Minstens vier sterren!
"
Hebban Gerrit75
"
Door dit verhaal zijn mijn ogen geopend, het is een realistisch verhaal over de moeillijke omstandigheden die je kunt ervaren bij het uitvoeren van een opdracht. De opdracht was een landbouw- of veeteltgebied ontwikkelen op een hoogte van 3.000 meter in Tanzania.
"
Hebban ElsBecking
* Bestellingen vanaf € 17,50 worden gratis verzonden. Over bestellingen onder de € 17,50 worden € 2,49 verzendkosten gerekend. Verzenden naar landen binnen de EU bedraagt € 10,00 per bestelling (buiten de EU verschilt het tarief per land).
** Voor betalen via iDEAL worden geen extra kosten in rekening gebracht.