Dan is de stad stil

  • Dan is de stad stil
€ 17,50

Levering

  • Gratis verzending vanaf 17,50 *
  • Met iDEAL of achteraf betalen **
  • 30 dagen bedenktijd

Op 15 maart 2013 werd Dynie Schuurman op een rotonde aangereden door een zware vrachtwagen. Een ongeluk dat uiteindelijk haar beide benen kostte. Bert Vondeling, haar man, stuurde een jaar lang e-mails aan familie, collega’s en vrienden om iedereen op de hoogte te houden. In het begin dagelijks, later – ‘toen de storm wat ging luwen’ – met grotere tussenpozen. Al deze mails, aangevuld met enkele ‘klaagzangen’ die Bert voor zichzelf schreef, vertellen het verhaal van het bewogen jaar na de rampzalige gebeurtenis. Veel pijn en verdriet, de operaties, hard werken aan herstel en revalidatie.

En toch, ondanks het verhaal over het onherstelbare verlies van Dynie’s benen, is Dan is de stad stil een positief, hoopvol en inspirerend boek. Tussen de kieren van rouw en verdriet vonden Bert en Dynie ruimte voor blijdschap en genieten. Genieten van elkaar en van de dingen die zomaar om je heen gebeuren. Blijdschap om de stapjes vooruit (soms letterlijk) en om de mooie dingen in het leven.
Geen lichtpuntje zagen ze over het hoofd; zoals planten die zich platgeslagen door de storm weer oprichten. Dan is de stad stil is letterlijk en figuurlijk een boek over vallen en opstaan!

 

Reacties

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
CAPTCHA
€ 17,50

Levering

  • Gratis verzending vanaf 17,50 *
  • Met iDEAL of achteraf betalen **
  • 30 dagen bedenktijd

Product­informatie

Auteur
Verschenen
11 oktober 2014
ISBN
978 94 917732 0 4
Verkoopprijs
€ 17,50
Aantal pagina’s
124
Formaat
14 x 21,50 cm (staand)
Afwerking
hardcover
"
Het verhaal raakt me diep en regelmatig moet ik even slikken bij hetgeen ik lees; de strijd die Dynie moet voeren om verder te kunnen, het verdriet om wat er niet meer is. Het boek beslaat het eerste jaar na het ongeluk en is een weerslag van emails welke Bert naar familie, vrienden en collega’s stuurde. Het gaf Bert de gelegenheid de gebeurtenissen van zich af te schrijven en te verwerken. Juist deze vorm van vertelling maakt dat het verhaal binnenkomt bij de lezer en deze niet onberoerd zal laten.
"
Blog The Book Girl - Thea Cox
* Bestellingen vanaf € 17,50 worden gratis verzonden. Over bestellingen onder de € 17,50 worden € 2,49 verzendkosten gerekend. Verzenden naar landen binnen de EU bedraagt € 10,00 per bestelling (buiten de EU verschilt het tarief per land).
** Voor betalen via iDEAL worden geen extra kosten in rekening gebracht.