De Bloem

  • De bloem
€ 49,50

Levering

  • Gratis verzending vanaf 17,50 *
  • Met iDEAL of achteraf betalen **
  • 30 dagen bedenktijd

‘De Bloem’ van Eva Wolf is een persoonlijk handboek over aandachttraining en non-dualiteit. Aan de hand van ervaringen uit haar eigen leven vertelt Eva hoe je het beeld van de Bloem kunt gebruiken om het vertrouwen in je zelf te verdiepen en hoe je van daaruit in harmonie met anderen kunt samenleven.

‘De Bloem’ schetst een mensbeeld waarin de persoonlijkheid bestaat uit cognitieve, emotionele en fysieke aspecten (de blaadjes van de bloem). Daarbinnen, in het centrum (het hart van de bloem) bevindt zich een altijd aanwezige tijdloze dimensie, waarin ‘ik’ en ‘jij’ concepten zijn die opgehouden zijn om te bestaan; een non-duale werkelijkheid.  De essentie van de Bloem wordt samengevat in het letterwoord E.V.A.L.T.: Eenvoud, Vertrouwen, Aandacht, Liefde en Transparantie.

Het unieke aan dit persoonlijke boek is dat het een integrale aanpak biedt die laat zien hoe ingewikkeld het leven kan zijn én hoe eenvoudig je het zelf kunt maken. Het is zo geschreven dat het voor iedereen toegankelijk is. Elk hoofdstuk kan apart gelezen worden, zodat je er precies dát uit kunt halen waar je op dat moment behoefte aan hebt.

Over de auteur
Drs. Eva Wolf (1942) is psychosociaal therapeut, meditatieleraar, moeder en oma. ‘De Bloem’ is haar levenswerk en haar derde boek. Naast zowel individuele als partnersessies en haar wekelijke meditatieavonden geeft zij trainingen en workshops. Ze is jarenlang werkzaam geweest als docent en supervisor in de zorgsector en het onderwijs.

Reacties

25-04-2022 • 19:48 door Marion van den Berg

Het lijkt mij een geweldig en persoonlijk boek dat veel inzicht geeft over het leven

05-05-2022 • 11:06 door Marion van den Berg

Een waardevol bezit voor jou en je vrienden.

05-05-2022 • 11:23 door marionvelp@gmail.com

Een boek niet voor even...maar voor de hele leven.

01-08-2022 • 13:38 door Alana

Eva vroeger in mijn yogalessen gehad! Wat een mooi boek van een ontzettend mooi mens. Dit boek en boodschap is zo waardevol, een boek voor het leven waar generaties na ons nog van zullen genieten.

22-02-2024 • 20:13 door Michael

Dit boek kan ik aan iedereen aanraden, en voor mij is het een must geworden om af en toe hierin wat te lezen als ik me een beetje down voel.

Eva heeft haar kennis en wijsheden uit haar leven als therapeut en meditatieleraar in een boek gestopt. De manier waarop ze haar wijsheden brengt, heb ik nog niet voorbij zien komen in soortgelijke boeken over levenservaringen en wijsheid. Het is opgedeeld in korte verhalen die je als aparte verhalen kan beschouwen. Doordat het zo is opgesteld, is er veel rust in het lezen en in elk verhaal zit een les. Soms spreken deze lessen mij aan en soms helemaal niet, en soms pas na een aantal keer lezen.

Eva brengt alle oude en moderne wijsheden in een behapbare vorm, waarbij ze haar eigen beeld gebruikt: De Bloem. Het is voor iedereen een grote uitdaging om dit in een boek te zetten, en wat ik merkte is dat soms gingen de woorden aan mij voorbij. Maar wat ik zo mooi vind is dat Eva niet alles presenteert als de enige waarheid, wat ik vaak voel bij andere soortgelijke boeken. Ze zegt ook dat ze op de schouders van reuzen staat. En tegelijkertijd bezit ze waardevolle kennis en wijsheden die ze opzettelijk op verschillende manieren presenteert, waardoor er voor iedereen wat uit te halen valt.

Dit is al een van mijn lievelingsboeken en ik zal heel mijn leven hierin blijven bladeren, want er staan zoveel lessen hierin die ik nodig heb om te herhalen.

05-04-2024 • 09:23 door Minny

Wat ik mooi vind aan jouw boek is dat jij zowel eigen persoonlijke ervaringen deelt als ervaringen hebt opgetekend vanuit jouw professie als psychosociaal therapeut en meditatieleraar.
12-1-2023

05-04-2024 • 09:23 door Bart

Wat een rijkdom, dit boek! Ik ga het aandachtig, in kleine stukjes, lezen, en het gaat een hele tijd duren voordat het ‘uit’ is. Dank je wel! En wat is het mooi uitgegeven, met maar liefst twee leeslinten.
24-5-2022

05-04-2024 • 09:24 door Anika

Wat heb je het mooi geschreven, ik kon er niet van af blijven en heb het in vrij korte tijd uitgelezen. Dat betekent niet dat het nu in de boekenkast verdwijnt.
5-5-2022

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
CAPTCHA
€ 49,50

Levering

  • Gratis verzending vanaf 17,50 *
  • Met iDEAL of achteraf betalen **
  • 30 dagen bedenktijd

Product­informatie

Auteur
Verschenen
11-04-2022
ISBN
9789493245181
Verkoopprijs
€ 49,50
Aantal pagina’s
640
Formaat
17 x 24 cm
Afwerking
Hardcover
* Bestellingen vanaf € 17,50 worden gratis verzonden. Over bestellingen onder de € 17,50 worden € 2,49 verzendkosten gerekend. Verzenden naar landen binnen de EU bedraagt € 10,00 per bestelling (buiten de EU verschilt het tarief per land).
** Voor betalen via iDEAL worden geen extra kosten in rekening gebracht.