Gastvrij Organiseren

  • Gastvrij Organiseren
€ 19,95

Levering

  • Gratis verzending vanaf 17,50 *
  • Met iDEAL of achteraf betalen **
  • 30 dagen bedenktijd

Wat maakt dat het ene project wel lukt en het andere niet? De mate waarin je erin slaagt anderen te betrekken bij het realiseren van je idee, is een belangrijke factor voor succes. Daarbij gaat het steeds minder om informeren en overtuigen, en steeds meer over het creëren van echte betrokkenheid. Maar hoe doe je dat? Door je idee gastvrij te organiseren! Als mensen zich welkom voelen bij jouw idee, voelen ze zich uitgenodigd om daaraan hun unieke bijdrage te leveren. Door je ideeën op een gastvrije manier te organiseren creëer je meer draagvlak bij je omgeving. En dat werkt niet alleen leuker, maar ook efficiënter!

In Gastvrij Organiseren lees je hoe je zelf gastvrouw (m/v) kunt worden van de ideeën en projecten die jij wilt realiseren. Dat kan van alles zijn: van een festival tot een verandertraject, van een verjaardagsfeest tot het opzetten van een samenwerkingsverband.

 

Reacties

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
CAPTCHA
€ 19,95

Levering

  • Gratis verzending vanaf 17,50 *
  • Met iDEAL of achteraf betalen **
  • 30 dagen bedenktijd

Product­informatie

Auteur
Verschenen
17 januari 2015
ISBN
978-94-917-7329-7
Verkoopprijs
€ 19,95
Aantal pagina’s
148
Formaat
17 x 24 cm (staand)
Afwerking
paperback
"
Dit boek veranderde mijn visie op organiseren doordat Hetty me het principe ‘gastvrouw van je projecten en ideeën’ uitlegde. Als schrijfcoach mocht ik al meelezen bij het ontstaan van dit boek. Dankzij Hetty’s crowdfunding campagne is Gastvrij Organiseren nu ook beschikbaar voor een groter publiek en daar ben ik heel blij mee. Het boek verdient het om gastvrij ontvangen, gelezen en goed gebruikt te worden!’
"
Yoeke Nagel, schrijfcoach
"
Niet alleen gemeenten, allerlei instanties zouden hier zo mee om kunnen gaan: scholen, woningbouwcorporaties, onderzoeksinstellingen noem maar op. In dit boek vertelt Hetty ten Holt hoe dat kan. Samen weten we meer, samen kunnen we meer bereiken. Maak het leuk om mee te doen. Op naar de gastvrije samenleving!'
"
Henri Lenferink, burgemeester van Leiden
* Bestellingen vanaf € 17,50 worden gratis verzonden. Over bestellingen onder de € 17,50 worden € 2,49 verzendkosten gerekend. Verzenden naar landen binnen de EU bedraagt € 10,00 per bestelling (buiten de EU verschilt het tarief per land).
** Voor betalen via iDEAL worden geen extra kosten in rekening gebracht.