Uitgeverij Palmslag richt zich met veel enthousiasme en ambitie op literatuur, poëzie, populaire fictie en non-fictie.

Liefde in Lissabon

Auteur(s): Chris Huinder Beoordeling:  
bekijk alle (1) reviews

De reislustige Sophie wordt in Portugal verliefd op de gids Tauro. Ze krijgt een jongen die ze Érico noemt. De vader ontkent dat Érico zijn zoon is. Vanwege haar vroege en mysterieuze dood wil Érico alles weten. Samen met zijn halfzus Annie gaat hij op onderzoek uit. Enkele jaren na de dood van Sophie interviewt een bevriende student enkele familieleden en vrienden. Twintig jaar later krijgt een professionele journalist toegang tot brieven van Tauro en een geheim dagboek van Sophie. Hij dringt diep door in de werelden van Sophie, Tauro, Érico en Annie. Een afschuwelijke waarheid komt aan het licht.

Chris Huinder (Jakarta, 1950) studeerde Politicologie en Kunstgeschiedenis. Hij werkte als freelancejournalist in Portugal, fractiemedewerker in de Tweede Kamer, coördinator van een fondsorganisatie, sociaalwetenschappelijk onderzoeker en bestuurssecretaris van een multicultureel kenniscentrum. Huinder woont in Den Bosch en heeft samen met zijn partner drie kinderen.

Bij Palmslag publiceerde hij in het voorjaar van 2016 Stenen in het hoofd, een bundel met korte verhalen. Zijn debuutroman De verloren jaren van Martin McGrew is in het najaar van 2016 opnieuw uitgebracht bij Palmslag. In 2017 verschijnt bij Palmslag De wimpers van Franco, zijn tweede bundel met korte verhalen.

Koop nu alvast een exemplaar!
Hoewel Liefde in Lissabon pas 30 juni 2018 verschijnt, kunt u nu al een exemplaar of exemplaren kopen. Dit doet u door bovenaan deze pagina de blauwe knop 'In winkelwagentje' aan te klikken (u kunt met iDeal betalen of achteraf met factuur).
 

Reacties

Edmonda Huinder-Ghelen (niet gecontroleerd)

5

Als weduwe van de vader van Chris heb ik uiteraard al zijn boeken en korte verhalen gelezen vanaf het eerste moment. Ze zijn niet alleen goed maar werden steeds beter. De prachtige verteltrant,plastische omschrijvingen en opbouw van de spanning is buitengewoon. Zo jammer dat we niet meer zullen kunnen genieten van een volgend verhaal van deze fantastische schrijver en mens.

Reactie schrijven

 

€18,95

Levering

Gratis verzending vanaf 17,50 *
Met iDEAL of achteraf betalen **
30 dagen bedenktijd

Productinformatie

Auteur

Chris Huinder

Verschenen

Zaterdag 30 juni 2018

ISBN

9789491773846

Verkoopprijs

€ 18,95

Aantal pagina's

190

Formaat

14 x 21,5 cm

Afwerking

paperback

Misschien ook leuk om te lezen

Stenen in het hoofd

Chris Huinder

€17,95

De wimpers van Franco

Chris Huinder

€17,95

* Bestellingen vanaf € 17,50 worden gratis verzonden. Over bestellingen onder de € 17,50 worden € 1,50 verzendkosten gerekend. Verzenden naar landen buiten Nederland bedraagt
€ 10,00 per bestelling.
** Voor iDEAL worden geen extra kosten in rekening gebracht. Kiest u tijdens het bestelproces echter voor 'Achteraf betalen' dan worden er € 1,50 aan extra kosten doorberekend.

Betaalmogelijkheden

iDeal Overboeking

Twitter feed

1 dag 13 uur geleden
'De nacht van de blauwe eekhoorns' vertelt een verhaal over seks, eenzaamheid en het noodlot, vol symboliek en humo… https://t.co/d0drN6l3XE
6 dagen 10 uur geleden
Museum Slager organiseerde op 2 september een bijeenkomst over het literaire werk van onze in mei overleden auteur… https://t.co/46OQDNVAIA
1 week 14 uur geleden
'Doris Dorpsuil' vloog dit weekend uit naar Haren: afgelopen zondag presenteerde Bo van der Vlugt-Sijpkes haar boek… https://t.co/LPi3BgKlpR

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Contact

06 218 263 97
Contact van maandag t/m donderdag tussen
9.00 en 16.30 uur


Mailen kan natuurlijk altijd!

Volg ons hier:

2018
website door: wemagine