Sterker door strijd

  • Sterker door strijd
€ 15,00

Levering

  • Gratis verzending vanaf 17,50 *
  • Met iDEAL of achteraf betalen **
  • 30 dagen bedenktijd

‘Binnensmonds sprak ik mezelf toe dat lijdzaam toekijken naar het leven geen onderdeel van mijn karakter was. Dat alleen ik de situatie kon veranderen, dat ieder onbekend begin wennen was, en dus ook het wonen in een nieuwe stad. Ongetwijfeld zou Rotterdam ooit mijn thuishaven worden. Maar daarvoor moest ik naar buiten. De stad drong zich niet aan me op, stond niet als een Jehovagetuige voor mijn deur, met een voet in de aanslag.’

Sterker door strijd brengt je terug naar 2007. In Nederland heerst nog geen crisis, er zijn geen smartphones op de markt, sociale media domineren onze alledaagse communicatie nog niet.

Een 32-jarige carrièrevrouw is ooit vanwege haar studie van Nijmegen naar Utrecht vertrokken. Van daaruit verhuist ze voor haar werk naar Rotterdam. De stad kent ze niet, haar inwoners evenmin. Om zich zo snel mogelijk thuis te voelen gaat ze off- en online op zoek naar Rotterdammers. Samen met hen ontdekt ze het verleden en heden van de stad.

Ze maakt al snel promotie, waarna ze wordt tegengewerkt door haar rancuneuze collega. En dan is er ook plots die grote, meeslepende liefde: een Amsterdamse clubeigenaar. Maar hij heeft kinderen terwijl zij liever een hondje wil. Slaagt ze er ondanks al deze uitdagingen in haar plek te veroveren en zich thuis te voelen?
 

Reacties

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
CAPTCHA
€ 15,00

Levering

  • Gratis verzending vanaf 17,50 *
  • Met iDEAL of achteraf betalen **
  • 30 dagen bedenktijd

Product­informatie

Auteur
Verschenen
15 april 2017
ISBN
978-94-917-7357-0
Verkoopprijs
€ 15,00
Aantal pagina’s
324
Formaat
14x21,5 cm
Afwerking
paperback
"
Die lange kan schrijven. Ze neemt je mee tot in de kleinste hoekjes van de mooiste stad van ons land; van kantoor tot kroeg, van internet tot zelfs in de slaapkamer. De hare, geloof je na lezing van haar boek. Overtuigend dus!
"
– Jan Dijkgraaf, lijsttrekker GeenPeil, columnist en auteur
"
Als Amsterdamse ben ik door Julies roman een beetje van Rotterdam gaan houden. Ze laat je je thuis voelen in Rotterdam. Met beeld en woord.
"
– Esther Gierveld, freelance communicatieadviseur
"
Een strak verhaal over wonen in een nieuwe stad, de liefde en werken in de arbeidsbemiddeling. Ontroering en humor wisselen elkaar moeiteloos af. Julies debuutroman is een pageturner voor een breed publiek.
"
– Frank Schram, recruitment manager
"
Door Julies roman ga je terug naar een tijd die niet zo ver achter ons ligt. Maar compleet anders is dan ons dagelijkse leven nu. Nostalgie met vlotte dialogen.
"
– Dilan Yesilgoz, Amsterdamse politica
* Bestellingen vanaf € 17,50 worden gratis verzonden. Over bestellingen onder de € 17,50 worden € 2,49 verzendkosten gerekend. Verzenden naar landen binnen de EU bedraagt € 10,00 per bestelling (buiten de EU verschilt het tarief per land).
** Voor betalen via iDEAL worden geen extra kosten in rekening gebracht.