Mannenpakken/Vrouwenhakken

  • Mannenpakken/Vrouwenhakken
€ 17,95

Levering

  • Gratis verzending vanaf 17,50 *
  • Met iDEAL of achteraf betalen **
  • 30 dagen bedenktijd

De 25-jarige Milou stort zich na een relatiebreuk weer in het liefdesleven. Wat ze niet verwacht is dat ze tijdens een afspraakje met een man geïntrigeerd raakt door de lange benen van een vrouw. Ze is toch niet...? Of wel?

Milou trekt haar hoge hakken aan en gaat op pad. Bij iedere stap ontmoet ze meer vrouwen, leert ze haar vriendinnen beter kennen en ontdekt ze meer over de vrouw die ze zelf is. Tijdens haar zoektocht stuit ze op clichés en botst ze tegen de liefde op. Maar dan ontdekt ze dat liefde op hoge hakken in het begin soms nog wat wankel blijkt te staan...

Mannenpakken/Vrouwenhakken is een bruisende en vernieuwende chicklit met een wel heel erg vrouwelijk tintje: het is de eerste Nederlandse en Vlaamse chicklit waarin het hoofdpersonage op vrouwen blijkt te vallen. Daarom betitelde de media dit boek als de allereerste chick-on-chicklit!

Reacties

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
CAPTCHA
€ 17,95

Levering

  • Gratis verzending vanaf 17,50 *
  • Met iDEAL of achteraf betalen **
  • 30 dagen bedenktijd

Product­informatie

Auteur
Verschenen
1 maart 2014
ISBN
978-94-917731-2-9
Verkoopprijs
€ 17,95
Aantal pagina’s
256
Formaat
14 x 21,50 cm (staand)
Afwerking
paperback
"
Dit boek moedigt op een eigen, eerlijke, warme en grappige manier aan om jezelf te zijn.
"
HappyMoms
"
We kunnen niet anders dan 10/10 te geven voor de originaliteit van het verhaal. Het verhaal is heel luchtig geschreven en je leest het makkelijk in enkele uurtjes uit.
"
Chicklit.nl
"
Het boek heeft mij op een positieve manier verrast. Wees niet bang: als hetero is dit boek juist interessant. Het is moeilijk in te denken hoe iemand, in dit geval Milou, zich voelt, als ze erachter komt dat zij niet op vrouwen valt. Ik kon me er in het begin weinig bij voorstellen, maar aan het einde van het boek heb ik veel respect gekregen voor Milou.
"
Oh My Book
"
Het boek is zo geschreven dat het allemaal echt gebeurd zou kunnen zijn, dat maakt het boek ook interessant om te lezen. Ik zou het boek zeker aanraden of je nu op vrouwen valt of net als ik hetero ben, het is gewoon een heerlijke chicklit met een wel heel erg vrouwelijk tintje.
"
Hebban (recensente Marion Thomas)
* Bestellingen vanaf € 17,50 worden gratis verzonden. Over bestellingen onder de € 17,50 worden € 2,49 verzendkosten gerekend. Verzenden naar landen binnen de EU bedraagt € 10,00 per bestelling (buiten de EU verschilt het tarief per land).
** Voor betalen via iDEAL worden geen extra kosten in rekening gebracht.