Uitgeverij Palmslag richt zich met veel enthousiasme en ambitie op literatuur, poëzie, populaire fictie en non-fictie.

Over Leven

Auteur(s): Tanja Helderman Beoordeling:  
bekijk alle (6) reviews

Over Leven staat vol gedichten die recht uit het hart komen. In klare taal. Over alledaagse thema's die raken en ontroeren. Bovendien is het een kleine knipoog naar het werkwoord 'overleven'. Dit heeft voor dichter Tanja Helderman een persoonlijke betekenis. Het grijpt terug op een periode in haar leven waarin ze een bewogen fase afsloot en zichzelf terugvond in een leven dat rijker is dan ze ooit durfde te dromen.

Taal loopt als een rode draad door Tanja’s leven. Na het afronden van haar studie logopedie en taalkunde werkt ze inmiddels ruim achttien jaar met veel plezier als logopedist. Sinds april 2015 beheert ze daarnaast haar eigen Facebookpagina TAALig, die wordt gevolgd door ruim veertigduizend enthousiaste taal- en poëzieliefhebbers.
 

Reacties

S.Schultz (niet gecontroleerd)

4

Prachtige gedichten bundel. Heel hedendaags. De gedichten zijn voor mij heel herkenbaar en treffend geschreven. Aanrader!

Nynke (niet gecontroleerd)

Mooie debuut, Tanja, gefeliciteerd! Je dichtbundel met plezier gelezen. Leuke taalvondsten, heel taalig! ;-) Mijn favoriet is "Foto", prachtig gevonden en het loopt metrisch ook fijn.

Yolanda (niet gecontroleerd)

5

Al een tijdje ben ik 'fan' van de gedichten van Tanja op Facebook en toen ik zag dat er een bundel zou verschijnen kon ik niet wachten om deze te bestellen. Mijn verwachtingen zijn meer dan waargemaakt. De gedichten zijn stuk voor stuk pareltjes.
Ik ben er erg blij mee!

Mariska (niet gecontroleerd)

5

Ik word hier oprecht heel erg blij van. Stuk voor stuk prachtige gedichten. Ik zou het leuk vinden als er meer in de vorm van een ansichtkaart komen. Bijv. het gedicht 'Vijftig'. Is dat iets dat in de toekomst mogelijk nog gaat komen?

Renée Streefkerk (niet gecontroleerd)

5

Iedere letter raakt je rechtstreeks in je hart. Elke dag geniet ik een momentje van deze prachtige bundel gedichten. Ik pak het boek, sla het open op een willekeurige bladzijde en o zo fijn te ontdekken hoe het gedicht soms zo prachtig bij de dag past. Je hebt een groot talent Tanja Helderman. Chapeau en ga zo door! Liefs, Renée

Hanneke Post (niet gecontroleerd)

5

De flaptekst van OVER LEVEN, de dichtbundel van Tanja Helderman, belooft je precies wat je als lezer krijgt: een rake bundel in elk opzicht!
Gedichten over rake onderwerpen in rake, maar toch ook heldere, taal!
Een bundel voor iedereen!
Een unieke schrijfstijl die je meteen herkent als je een gedicht leest van deze schrijfster.
Daarnaast gaat Helderman geen thema uit de weg! Nee, ze omarmt de alledaagse thema's van de gedichten in OVER LEVEN op haar eigen unieke manier en weet je in haar begrijpbare taal te raken. Verrassend vaak werd ik geraakt waar ik het niet zag aankomen. Deze schrijfster weet zich met haar woorden, op een goede manier, als een bus van links je hart binnen te schrijven!
Door de universeel herkenbare thema's kan eenieder zich herkennen dan wel inLEVEN in de gedichten in deze bundel, die dan ook wel van iedereen en voor iedereen lijkt en dat is iets unieks!
Ik kan niet wachten op een vervolg! En tot die tijd? Herlees, en herLEEF!, ik de tijdloze gedichten en laat ik me telkens weer meeslepen in de wereld van Tanja Helderman, de wereld van alledaagse dingen die raken, de wereld van iedereen door haar voor iedereen!

Reactie schrijven

 

€15,00

Levering

Gratis verzending vanaf 17,50 *
Met iDEAL of achteraf betalen **
30 dagen bedenktijd

"De flaptekst van Over leven, de dichtbundel van Tanja Helderman, belooft je precies wat je als lezer krijgt: een rake bundel in elk opzicht! Gedichten over rake onderwerpen in rake, maar toch ook heldere, taal! Een bundel voor iedereen! Een unieke schrijfstijl die je meteen herkent als je een gedicht leest van deze schrijfster. Daarnaast gaat Helderman geen thema uit de weg! Nee, ze omarmt de alledaagse thema's van de gedichten in Over leven op haar eigen unieke manier en weet je in haar begrijpbare taal te raken. Verrassend vaak werd ik geraakt waar ik het niet zag aankomen. Deze schrijfster weet zich met haar woorden, op een goede manier, als een bus van links je hart binnen te schrijven! "  Hebban.nl

Productinformatie

Auteur

Tanja Helderman

Verschenen

21 mei 2017

ISBN

97 8949 1773 624

Verkoopprijs

15,00 euro

Aantal pagina's

96

Formaat

12,5x20 cm

Afwerking

Paperback

Misschien ook leuk om te lezen

Drijfkracht

Tanja Helderman

€15,00

Of weet je alles al

Hetty ten Holt

€21,95

Het bekende weg

Merel Morre

€15,00

Om niet te vergeten

Cecile Clappers

€12,50

* Bestellingen vanaf € 17,50 worden gratis verzonden. Over bestellingen onder de € 17,50 worden € 2,00 verzendkosten gerekend. Verzenden naar landen buiten Nederland bedraagt
€ 10,00 per bestelling.
** Voor een betaling via iDEAL worden geen kosten in rekening gebracht. Kiest u tijdens het bestelproces echter voor 'Achteraf betalen' dan worden er € 2,00 aan administratiekosten doorberekend.

Betaalmogelijkheden

iDeal Overboeking

Twitter feed

1 dag 15 uur geleden
Op 2 februari verschijnt 'Aan u', de vierde dichtbundel van kunstenares Anneke Groot, waarin ze schrijft over de vo… https://t.co/6kDZTeZk9q
1 week 16 uur geleden
De taal die Jaco Wineke hanteert is helder, zo nu en dan lichtvoetig, maar blijft geheimvol. Het zijn gedichten die… https://t.co/YsdVCQ2lhd
1 week 19 uur geleden
'Totem' is de debuutbundel van Jaco Wineke en verschijnt 31 januari, maar is nu alvast te reserveren via onze websi… https://t.co/LX33JNjJm7

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Contact

Bellen:
050 851 80 41
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Mailen kan natuurlijk altijd:

Volg ons hier:

2022
website door: wemagine