Uitgeverij Palmslag richt zich met veel enthousiasme en ambitie op literatuur, poëzie, populaire fictie en non-fictie.

Biernotities vanaf nu verkrijgbaar!

28 maart 2018

De broers én bierliefhebbers Paul en Maurice van Dijk hebben een droom: alle Nederlandse en Vlaamse bierliefhebbers houden proefnotities bij in hun Biernotities! De eerste stap is gezet, want Biernotities is vanaf vandaag verkrijgbaar bij Palmslag en wel direct met een speciale aanbieding: bestel je twee exemplaren voor 4,95 euro per stuk (goed voor 25 notities) dan krijg je de derde gratis. Dus fijnproevers, sla je slag!

Over het boek
Geen app voor je iPhone of Androidtelefoon (want wie doet een ander nou een app cadeau?), wel ouderwets gezellig en volledig onthaast biernotities bijhouden onder het genot van een mooi biertje.

Ben je bierliefhebber? Dan is dit handige en compacte bierproefnotitieboekje onmisbaar. Naast het noteren van de harde feiten – denk aan bitterheid, alcoholpercentage, brouwer – geef je het biertje dat je proeft een genadeloos eindoordeel. Is het bier voor herhaling vatbaar of kun je er absoluut zonder mee leven… Een handig geheugensteuntje voor de volgende keer dat je het biertje onder ogen krijgt.

Ben je geen bierliefhebber? Dan is dit hét sympathieke cadeautje waar je naar zocht voor vrienden, familie of collega’s.

Speciale actie: drie halen, twee betalen
Koop je twee Biernotities, dan krijg je de derde er gratis bij (deze actie loopt t/m 19 december 2018). Heb je in ieder geval alvast voldoende ruimte voor alle bieren die je nog gaat proeven. Of bijvoorbeeld twee exemplaren voor je jezelf en de derde als cadeau voor iemand anders. Handig toch!

Over de auteurs
Maurice van Dijk (1976) is sinds enkele jaren fulltime uitgever van de inmiddels landelijke uitgeverij Palmslag, die ongeveer twintig boeken per jaar publiceert en een alsmaar groeiend aantal auteurs in 'zijn' stal mag verwelkomen. Broer Paul van Dijk (1976) kwam met de nodige omzwervingen terecht in lichtstad Eindhoven. Hij schreef korte verhalen bij Petrichor, is ook nog freelance vormgever (ingegeven door zijn fascinatie voor typografie) en doorploegt, soms met tegenzin, vuistdikke Russische romans. Wat de broers Van Dijk gemeen hebben, naast hun uiterlijk als tweeling, is een hardnekkige voorliefde voor bier.

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Een boek uitgeven?

U kunt zowel als beginnend/ervaren schrijver of als organisatie bij Palmslag terecht voor uw (e-)boekwensen.

Lees meer over uitgeven bij Palmslag

Betaalmogelijkheden

iDeal Overboeking

Twitter feed

20 uur 3 min geleden
R.J. van der S., de hacker die Palmslagauteur afperste en haar Dropboxaccount hackte, is veroordee… https://t.co/NkJLGRvdIO
3 dagen 18 uur geleden
Opnieuw een mooie recensie over ‘De nacht van de blauwe eekhoorns’ door Leo de Jong 🐿 Danielle van booksandwords:… https://t.co/Dywcy7GY7m
6 dagen 1 uur geleden
Palmslagauteur Chris Huinder liet een oeuvre na van twee verhalenbundels en twee romans. Palmslag ging in gesprek m… https://t.co/w2b7JC9qjS

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Contact

06 218 263 97
Contact van maandag t/m donderdag tussen
9.00 en 16.30 uur


Mailen kan natuurlijk altijd!

Volg ons hier:

2019
website door: wemagine