Uitgeverij Palmslag richt zich met veel enthousiasme en ambitie op literatuur, poëzie, populaire fictie en non-fictie.

De Judajaagster

Auteur(s): Janneke Heimweg Beoordeling:  
bekijk alle (0) reviews

Aan het succesvolle studentenleven van de Groningse Juul Samplonius komt abrupt een einde als ze thuiskomt van haar afstudeerstage in de synagoge van Barcelona. Eerder nog was ze vastbesloten uit te zoeken wat het eeuwenoude mozaïek dat ze daar vond te maken heeft met vroegere familieruzies. Maar nu is er alleen het heden waarin ze moet zien te overleven.

Een opeenstapeling van bizarre gebeurtenissen volgt, waarin prostitutie een sleutelrol speelt en Juul ook nog eens een dierbare verliest. Ondertussen raakt ze steeds meer verwikkeld in de Gronings-Joodse geschiedenis en haalt ze onbedoeld een duister oorlogsschandaal naar de oppervlakte. Als blijkt dat haar geliefde synagoge vol met gelovigen in groot gevaar is, doet Juul er alles aan om een ramp te voorkomen.

De Judajaagster is een hedendaagse thriller gebaseerd op een historische gebeurtenis. Religie en vrouwenemancipatie smelten samen tot een ware pageturner.

Reserveer nu alvast een exemplaar en krijg korting
Hoewel De Judajaagster pas op 7 mei 2017 verschijnt, kunt u nu al een exemplaar of exemplaren reserveren. Reserveer uiterlijk op 7 mei en ontvang het boek voor €17,50 ipv de reguliere verkoopprijs van €18,95  Na deze datum geldt de reguliere prijs van €18,95.
Let op: deze kortingsactie is alleen geldig op onze site en via de website van Janneke Heimweg.

Reserveren doet u door bovenaan deze pagina de blauwe knop 'Reserveer' aan te klikken. Vul vervolgens de gevraagde gegevens volledig in en geef aan hoeveel exemplaren u wenst te ontvangen. Zodra het boek verschijnt, ontvangt u zo snel mogelijk na de publicatiedatum uw gereserveerde exemplaar of exemplaren. De factuur (met korting) wordt dan meegestuurd, zodat u deze achteraf kunt betalen.
 

Reactie schrijven

 

Verwacht

Zondag 7 mei 2017

Reserveer

Levering

Gratis verzending vanaf 17,50 *
Met iDEAL of achteraf betalen **
30 dagen bedenktijd

Productinformatie

Auteur

Janneke Heimweg

Verschenen

Verwacht zondag 7 mei 2017

ISBN

97 8949 1773 617

Verkoopprijs

18,95 euro

Aantal pagina's

170

Formaat

14 x 21,5 cm

Afwerking

paperback

Misschien ook leuk om te lezen

Beschermduivel

Ronald van den Broek

€18,95

Belast verleden

Patricia van der Broek

€18,95

Dodelijk bedrog

Patricia van der Broek

€17,50

De insteek

Serge Pils

€19,95

* Bestellingen vanaf € 17,50 worden gratis verzonden. Over bestellingen onder de € 17,50 worden € 1,50 verzendkosten gerekend. Verzenden naar landen buiten Nederland bedraagt
€ 10,00 per bestelling.
** Voor iDEAL worden geen extra kosten in rekening gebracht. Kiest u tijdens het bestelproces echter voor 'Achteraf betalen' dan worden er € 1,50 aan extra kosten doorberekend.

Betaalmogelijkheden

iDeal Overboeking

Twitter feed

4 dagen 15 uur geleden
6 dagen 13 uur geleden
RT @marian070249: Ik heb er al weer 1 boek bij. En kom steeds meer leuke bekende plekken en mensen tegen. @julievanmol schrijft zo knap. Va…
1 week 3 dagen geleden
Boekpresentatie #Sterkerdoorstrijd van @julievanmol bij @donnerboeken Fantastisch interview door @MvWaardenberg_https://t.co/zIGYpAu4i9

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Contact

06 218 263 97
Contact van maandag t/m donderdag tussen
9.00 en 16.30 uur


Mailen kan natuurlijk altijd!

Volg ons hier:

2017
website door: wemagine