In elke kern van waarheid schuilt een grap

  • In elke kern van waarheid schuilt een grap
€ 10,00

Levering

  • Gratis verzending vanaf 17,50 *
  • Met iDEAL of achteraf betalen **
  • 30 dagen bedenktijd

Een verhaal over veelzijdig vlees, een advertentie waarin een tijdgeest wordt aangeboden en een gedicht over zebrapolitiek. Rutger Schoenmaker lardeerde zijn serieuze beschouwingen van de wereld om hem heen met humor en bakte ze daarna allemaal bruin in deze bundel. De auteur zet daarmee een mooie mix van humor, ernst en surrealisme neer in dit kloeke boekwerk vol met korte verhalen en gedichten.

Verademing
In elke kern van waarheid schuilt een grap – eenvoudig afgekort tot ‘IEKVWSEG’ – is met zijn creatieve kwinkslagen een verademing in deze barre tijden waarin de economie, het milieu, het vrije woord en de man op straat er flink van langs krijgen.

Illustraties
Illustratrices Sylvia van Schie en Anneke Koster zetten de verhalen en het dichtwerk kracht bij met twee totaal verschillende tekenstijlen, die elkaar wonderwel prachtig aanvullen.

Wie zijn Rutger, Sylvia en Anneke?
Rutger Schoenmaker (1976) is niet alleen trots op zijn status van dichter en verhalenverteller, maar gaat ook prat op zijn bestaan als ICT’er, duurzaamheidsdenker, hekkensluiter, latent pacifist en ontwerper van de snelste stemwijzer ter wereld!

Sylvia van Schie (1986) en Anneke Koster (1983) zijn afstammelingen van kunstacademie Minerva en werken beiden momenteel als – u raadt het al – illustratrice.

Reacties

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
CAPTCHA
€ 10,00

Levering

  • Gratis verzending vanaf 17,50 *
  • Met iDEAL of achteraf betalen **
  • 30 dagen bedenktijd

Product­informatie

Auteur
Verschenen
oktober 2010
ISBN
978 90 814838 2 7
Verkoopprijs
€ 10,00
Aantal pagina’s
120, zwart-wit (incl. illustraties)
Formaat
14,8 × 21 cm (staand)
Afwerking
paperback
"
Als we de ecologische hoofdstructuur nou eens zelf zouden kopen en voor altijd veilig stellen tegen asfalt en beton? In Schoenmakers boekje wordt ie aangeboden. Geinig boekje.
"
Dagblad Trouw
* Bestellingen vanaf € 17,50 worden gratis verzonden. Over bestellingen onder de € 17,50 worden € 2,49 verzendkosten gerekend. Verzenden naar landen binnen de EU bedraagt € 10,00 per bestelling (buiten de EU verschilt het tarief per land).
** Voor betalen via iDEAL worden geen extra kosten in rekening gebracht.