Uitgeverij Palmslag richt zich met veel enthousiasme en ambitie op literatuur, poëzie, populaire fictie en non-fictie.

De eerste titels van het nieuwe jaar

18 december 2020

2020 was een jaar dat aan de een kant voorbij is gevlogen en aan de andere kant voorbij leek te kruipen. Een jaar in spanning, waarin we ons flink moesten aanpassen, waarin onze wereld ineens helemaal op zijn kop stond en alles veranderde. 

Ook bij Palmslag ging alles even anders dan normaal. Ploteseling moest het kantoor dicht, konden auteurs geen boekpresentaties meer houden en ging Nederland zelfs in lockdown. Leuk was anders, maar wat mogen we ongelofelijk trots zijn op de veerkracht en creativiteit die naar boven kwam borrelen! Corona-proof alternatieven op lezingen en boekpresentaties, digitale samenkomsten, nieuwe ideeën die werden uitgewerkt en nog veel meer. En in de chaos van al deze veranderingen hebben we het afgelopen jaar toch maar liefst 36 titels uit mogen brengen! 

Nu is het jaar bijna voorbij. We tellen af naar het nieuwe jaar en kijken uit naar wat 2021 te bieden heeft. In ons geval is dat natuurlijk weer een geweldig aantal mooie nieuwe boeken! In januari trappen we zelfs al af met drie titels!

 

'Geef me je echt' van dichter Anne-Marije Maris, is de opvolger haar debuut dichtbundel 'Kopje onder', waarmee ze vele lezers wist te raken.
We zijn zo vaak geneigd onszelf te verstoppen achter muren en maskers. We beschermen onszelf tegen minder fijne gevoelens en tegen het soms harde oordeel van de wereld. Muren lijken veilig. Maskers geven een houding. We beschermen ons hart en intussen leven we maar half. Want wie ben je echt? Waar kom je vandaan en waar wil je naartoe? Wat heb je nodig?

Het is eng om je meest pure, kwetsbare zelf te laten zien. Tegelijk krijgt het leven vaak zoveel meer kleur als je jezelf écht durft te geven. Als je jouw plek in de wereld durft in te nemen. Van jou is er maar één. Niemand is als jij. Dus geef me je echt. Met je gouden én je zwarte randjes. Want echt: je mag er zijn!

 

'Nooit loopt de weg dood' van auteur en dichter Harmen Malderik is een unieke dichtbundel voor iedere sportliefhebber.
'Nooit loopt de weg dood' staat vol treffende sportgedichten. Sport in relatie tot de natuur, klimaatverandering, liefde en commercie. De gedichten zijn geëngageerd, geestig en provocerend. Ze worden bevolkt door Kanaalzwemmers, marathonlopers en voorjaarsfietsers, door voetbalmoeders en fitnessjunkies.  

 

'Jagers en verzamelaars' is het debuut kinderboek van auteur Joke Geelhoed die haar de titel Gronings Schrijftalent 2019 heeft doen winnen.
Frits heeft een saaie vakantie. Hij is net verhuisd; hij kent nog geen kinderen in de buurt, zijn speelgoed zit nog in dozen. Zijn vader is naar het werk, zijn moeder is druk met de baby en zijn zus ligt de hele dag te lezen.  

Dan ontdekt hij een geheimzinnig huis, dat helemaal begroeid is met klimop. Zou daar iemand wonen? En wat doet die kat daar eigenlijk? Frits gaat op onderzoek uit, en al snel komt hij voor een grote uitdaging te staan. Een ontroerend verhaal over eenzaamheid, behulpzaamheid, het verlangen om zelfstandig te blijven, en de kwetsbaarheid van het gezinsleven. 

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Een boek uitgeven?

U kunt zowel als beginnend/ervaren schrijver of als organisatie bij Palmslag terecht voor uw (e-)boekwensen.

Lees meer over uitgeven bij Palmslag

Betaalmogelijkheden

iDeal Overboeking

Twitter feed

15 uur 9 min geleden
GOED NIEUWS 🎉 'Maanscherf' is binnenkort ook als e-book verkrijgbaar! De publicatiedatum volgt, maar omcirkel maart… https://t.co/eiXoWY3G8c
1 dag 15 uur geleden
'Wereldbaan in blauw', de verhalenbundel van Dineke Uildriks is in een artikel opgenomen in het VNC-magazine! 🤩 'D… https://t.co/teTCGFHLnA
2 dagen 15 uur geleden
Hoewel de foto ons even terugbrengt naar de kerst, is deze titel jaarrond verkrijgbaar en ontzettend vermakelijk! 😉… https://t.co/yoQlfjFO4r

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Contact

Bellen:
050 851 80 41
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Mailen kan natuurlijk altijd:

Volg ons hier:

2021
website door: wemagine