Uitgeverij Palmslag richt zich met veel enthousiasme en ambitie op literatuur, poëzie, populaire fictie en non-fictie.

Ik zag Menno op shortlist Hebban Debuutprijs 2016

05 juli 2016

Ik zag Menno van Sandra Bernart staat op de shortlist van de Hebban Debuutprijs voor romans! Vanmiddag om 15.30 uur werd de shortlist bekendgemaakt met de vijf debutanten die kans maken. 

De Hebban Debuutprijs is een aanmoedigingsprijs voor (nieuw) Nederlandstalig schrijftalent in de Hebban-categorie 'Literatuur & Romans' en maakt deel uit van de Hebban Awards, de verkiezing van de beste boeken van het jaar. De Hebban Debuutprijs voor romans is een juryprijs. De vijftienkoppige jury bestaat uit vijf redacteuren van Hebban, vijf recensenten van Hebban en vijf leden van het Hebban boekverkoperspanel. 

De shortlist werd samengesteld op basis van een verkiezing onder lezers tijdens de eerste Week van de Debutant op Hebban. Er werd meer dan tienduizend keer gestemd op de 53 titels van de longlist. De prijsuitreiking van de Hebban Awards en de Hebban Debuutprijs 2016 vindt plaats op 27 september a.s.

Over Ik zag Menno
Als Vincent bij het boeken van zijn huwelijksreis zijn doodgewaande broer Menno herkent in de reisbrochure, zet hij alles op alles om hem te vinden. Steeds meer ruilt Vincent zijn risicomijdende levenswijze in voor het onbevangen leven dat zijn broer zou hebben geleid. Een tragikomische roman over een zoektocht naar vrijheid en heelheid.

Over de auteur
Sandra Bernart (1973) debuteerde in november 2015 met haar roman Ik zag Menno. Eerder haalde ze met het manuscript de finale van de Coffeecompany Book Award 2015, de literaire prijs voor niet eerder gepubliceerde schrijvers. In het verleden publiceerde Bernart al in verschillende verhalenbundels en op literaire websites. Haar korte verhalen vielen regelmatig in de prijzen.

Nieuwsgierig naar Ik zag Menno? In onze webshop is het boek te bestellen, maar natuurlijk ook bij alle (online) boekhandels. Veel leesplezier!

Social media

Volg ons en laat je informeren. Denk mee, praat mee en doe mee! We zijn actief op de volgende sociale media:

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Een boek uitgeven?

U kunt zowel als beginnend/ervaren schrijver of als organisatie bij Palmslag terecht voor uw (e-)boekwensen.

Lees meer over uitgeven bij Palmslag

Betaalmogelijkheden

iDeal Overboeking

Twitter feed

2 dagen 1 uur geleden
Hoera 'Meandertalen' van Wichard de Krijger is uit! 🌲 Ga snel naar onze website en bestel een exemplaar!… https://t.co/8xq99KVcm6
2 dagen 2 uur geleden
RT : Een tragisch romantisch verhaal dat op de longlist van 's verjaardagswedstrijd met thema 'palmares' bleef… https://t.co/IGDDcCzPy8
4 dagen 19 uur geleden
Op 15 november verschijnt de nieuwe bundel van Tanja Helderman: 'Liefzang', een ode aan de liefde en een lofzang op… https://t.co/YJR0UjP3hA

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Contact

Bellen:
050 851 80 41
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Mailen kan natuurlijk altijd:

Volg ons hier:

2021
website door: wemagine