Uitgeverij Palmslag richt zich met veel enthousiasme en ambitie op literatuur, poëzie, populaire fictie en non-fictie.

Nieuw project op Slagboom: Met inkt uit de veren

12 december 2018

De veelzijdige creatieveling Bas Geeraets legt zich sinds dit jaar toe aan het tekenen van vogels. Dit gaat behoorlijk hard: zijn werk werd opgepakt op Twitter en massaal werden zijn tekeningen gedeeld en gekocht. In 2019 bundelt hij deze gedetailleerde tekeningen en zijn pure, korte gedichten in het boek Met inkt uit de veren. Om dit boekproject te realiseren, kun je zijn project steunen via ons crowdfundingsplatform Slagboom.

Elke vogel heeft het in zich om zo van het papier weg te vliegen, de wijde wereld in, maar laat zich exact op dat moment nog even vangen. Uit de bijbehorende poëzie spreekt urgentie. De continuïteit van twijfel, opnieuw beginnen, perfectionisme en verwondering zijn terugkerende thema’s.

Zo’n zestig tekeningen worden gebundeld in Bas’ debuut (met een voorwoord van dichter Merel Morre). Hier hipt een gewone huismus, daar vliegt een spreeuw en op de volgende pagina prijkt een zwaluw. Met veel toewijding en geduld wordt er aan dit boek gewerkt, en nu kun jij daar een bijdrage aan leveren, om het geheel net dat beetje extra te geven. Als donateur word je bijvoorbeeld beloond met een gesigneerde print van een van de tekeningen. Dus ben je een vogelliefhebber en houd je van gedichten (of andersom), dan kun jij bijdragen aan een van de meest bijzondere illustratieboeken van komend voorjaar!

Doneren?
Inmiddels zijn de eerste donaties binnen, maar de dichtbundel kan nog alle steun gebruiken! Wil je Met inkt uit de veren een handje helpen? Neem dan een kijkje op de crowdfundpagina van Slagboom.

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Een boek uitgeven?

U kunt zowel als beginnend/ervaren schrijver of als organisatie bij Palmslag terecht voor uw (e-)boekwensen.

Lees meer over uitgeven bij Palmslag

Betaalmogelijkheden

iDeal Overboeking

Twitter feed

16 uur 41 min geleden
‘’Vrijheid en verantwoordelijkheid gaan hand in hand. Er is geen vrijheid mogelijk zonder onze eigen verantwoordeli… https://t.co/oZyWey1kOd
1 dag 21 uur geleden
RT : "Een buitengewone ervaring met ijzingwekkende moorden in Maastricht" Meer lezen over de boekrecensie 'Fatoomzoon' v… https://t.co/BYqWhbTylE

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Contact

Bellen:
050 851 80 41
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Mailen kan natuurlijk altijd:

Volg ons hier:

2021
website door: wemagine