Uitgeverij Palmslag richt zich met veel enthousiasme en ambitie op literatuur, poëzie, populaire fictie en non-fictie.

Pak je koffers maar want 'Rondje Oostzee' is uit!

Pak je koffers maar want 'Rondje Oostzee' is uit!

26 november 2021

Kun je niet wachten om je koffer weer te kunnen pakken? Met 'Rondje Oostzee' van Altwin de Moor kun je op vakantie, zonder dat je de deur uit hoeft! Het boek verschijnt vandaag.

Zak lekker onderuit op je bank of tuinstoel en reis mee naar de Baltische staten en Scandinavië! Op deze trip rond de Oostzee volg je de belevenissen van Altwin en Judith en doe je maar liefst acht landen aan. Je komt in verrassende steden als Vilnius, maakt oneindige dagen mee op de buitenaardse Noordkaap, wandelt in spectaculaire natuur op de Lofoten en doet een Finse eilandengroep aan die eigenlijk Zweeds is. 

'Een kleine kerstboom met een grote droom' is uit!

'Een kleine kerstboom met een grote droom' is uit!

24 november 2021

Vier dit jaar een hoopvolle kerst samen met je kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes of misschien wel buurkinderen. 'Een kleine kerstboom met een grote droom' van Kim van der Veen is een inspirerend kinderboek over het verlangen ergens bij te horen. Het boek verschijnt vandaag.

Het boek schetst een beeld van hoe de wereld invloed heeft op de ontwikkeling van kinderen en hun verlangen om ‘’erbij te horen’’. Ieder kind zoekt naar zijn plekje in de wereld en die wereld is niet altijd liefdevol. Maar ieder kind is uniek, met eigen talenten en kwaliteiten. En voor ieder kind is een prachtig plekje in de wereld.

Berit Brink wint schrijfwedstrijd Palmares met korte verhaal Californië

Berit Brink wint schrijfwedstrijd Palmares met korte verhaal Californië

20 november 2021

Uit de maar liefst 100 inzendingen voor onze schrijfwedstrijd Palmares selecteerde een vierkoppige jury de beste veertien korte verhalen, die zijn opgenomen in de gelijknamige bundel. Uit deze verhalen koos de jury drie winnaars: Celesta van der Weij eindige op de derde plek met haar verhaal ‘Schaakmat’, de tweede plaats is voor Lisette van Eerten met ‘Streepjes tellen’ en het beste verhaal is van de hand van Berit Brink: ‘Californië’. Vanaf maandag is de bundel voor iedereen te koop. Van elk verkocht exemplaar van de verkoop doneren we 1,25 euro aan Stichting Lezen, die de leesbevordering onder kinderen en jongeren wil stimuleren en vergroten.

Palmares is een begrip uit de sportwereld dat zoveel betekent als een lijst met iemands bijzondere prestaties. Hoe ziet die er voor jou uit? Voel jij je een winnaar of een verliezer, of is er overlap tussen beide? Dat wilden we bij Uitgeverij Palmslag in het kader van ons vijftienjarig jubileum achterhalen met de schrijfwedstrijd Palmares. Helaas zette de toename van corona en de nieuwe coronamaatregelen een streep door de viering van ons jubileum en de presentatie van de bundel Palmares op 20 november.

'Slim met Kim' is uit!

'Slim met Kim' is uit!

19 november 2021

 

Vandaag verschijnt 'Slim met Kim'. Dit prachtige kookboek staat bomvol lekkere gerechten. Kim Braam laat je zien dat gezond eten helemaal niet saai, lastig of duur hoeft te zien. Zelf viel ze mede door de recepten in haar boek 28 kilo af.

Ben jij klaar met je oude levensstijl of wil je van je overtollige kilo’s af en wil jij weten hoe je makkelijk simpele gerechten kunt maken waardoor je doel ook echt te behalen valt? In dit boek geef ik je allemaal heerlijke recepten en tips om jouw doel haalbaar te maken. 

Ga op reis vanaf de bank met 'Rondje Oostzee'

Ga op reis vanaf de bank met 'Rondje Oostzee'

17 november 2021

Reizen was nog nooit zo makkelijk met 'Rondje Oostzee' van Altwin de Moor. Op deze trip rond de Oostzee volg je de belevenissen van Altwin en Judith en doe je maar liefst acht landen aan. Je komt in verrassende steden als Vilnius, maakt oneindige dagen mee op de buitenaardse Noordkaap, wandelt in spectaculaire natuur op de Lofoten en doet een Finse eilandengroep aan die eigenlijk Zweeds is. 'Rondje Oostzee' verschijnt op 26 november.

Onderweg duik je meermaals in verrassende geschiedenis en kom je erachter dat de landen aan de Oostzee nog meer met elkaar te maken hebben dan je misschien zou denken.

Palmares

Palmares

Palmares is een begrip uit de sportwereld dat zoveel betekent als een lijst met iemands bijzondere prestaties. Hoe ziet die er voor jou uit? Kenmerkt jouw leven zich door overwinningen, sta je nog voor grote uitdagingen of heb je juist belangrijke wedstrijden verloren? Het leven kent voor iedereen immers ook minder mooie momenten.

Auteur(s): Beoordeling:   bekijk alle (0) reviews

Palmares is een begrip uit de sportwereld dat zoveel betekent als een lijst met iemands bijzondere prestaties. Hoe ziet die er voor jou uit? Kenmerkt jouw leven zich door overwinningen, sta je nog voor grote uitdagingen of heb je juist belangrijke wedstrijden verloren? Het leven kent voor iedereen immers ook minder mooie momenten.

€12,50

Levering

Gratis verzending vanaf 17,50 *
Met iDEAL of achteraf betalen **
30 dagen bedenktijd

Productinformatie

Auteur

Verschenen

20 november 2021

ISBN

9789493245204

Verkoopprijs

12,50 euro

Aantal pagina's

150

Formaat

14x21,50 cm

Afwerking

paperback

Goed doel:

Stichting Lezen

Misschien ook leuk om te lezen

PS Nog even dit

Maurice van Dijk

€12,50

Gelukkig Ontzet

Maurice van Dijk

€10,00

* Bestellingen vanaf € 17,50 worden gratis verzonden. Over bestellingen onder de € 17,50 worden € 2,00 verzendkosten gerekend. Verzenden naar landen buiten Nederland bedraagt
€ 10,00 per bestelling.
** Voor een betaling via iDEAL worden geen kosten in rekening gebracht. Kiest u tijdens het bestelproces echter voor 'Achteraf betalen' dan worden er € 2,00 aan administratiekosten doorberekend.

Kerst voorpret met 'Een kleine kerstboom met een grote droom'

Kerst voorpret met 'Een kleine kerstboom met een grote droom'

15 november 2021

Op 24 november verschijnt 'Een kleine kerstboom met een grote droom' vanKim van der Veen. Het boek schetst een beeld van hoe de wereld invloed heeft op de ontwikkeling van kinderen en hun verlangen om ‘’erbij te horen’’. Ieder kind zoekt naar zijn plekje in de wereld en die wereld is niet altijd liefdevol. Maar ieder kind is uniek, met eigen talenten en kwaliteiten. En voor ieder kind is een prachtig plekje in de wereld.

Aan de rand van een klein, gezellig dorpje, groeien ieder jaar prachtige dennenbomen. In de weken voor kerst is de verkoop van de bomen in volle gang. En iedereen wil natuurlijk de mooiste, grootste en meest groene boom. 

Maar tussen al die bomen valt er één boompje wat weg.  Hij staat er al jaren maar blijft klein van stuk en de meeste kopers zien hem niet eens staan. Toch gaat hij hoopvol het feestseizoen in. Zal hij weer achterblijven? Of zal hij dit jaar eindelijk een echte kerstboom worden? 

Lekker, makkelijk en gezond koken met 'Slim met Kim'

Lekker, makkelijk en gezond koken met 'Slim met Kim'

12 november 2021

Op 19 november verschijnt het kookboek 'Slim met Kim'. Door te experimenteren en haar doorzettingsvermogen viel Kim 28 kilo af. In haar debuut 'Slim met Kim' vertelt ze daar meer over, deelt ze haar makkelijke en heerlijke recepten en legt ze uit dat lekker eten helemaal niet duur of ingewikkeld hoeft te zijn.

Ben jij klaar met je oude levensstijl of wil je van je overtollige kilo’s af en wil jij weten hoe je makkelijk simpele gerechten kunt  maken waardoor je doel ook echt te behalen valt? In dit boek geef ik je allemaal heerlijke recepten en tips om jouw doel haalbaar te maken. 

Bestel 'Liefzang' nu!

Bestel 'Liefzang' nu!

11 november 2021

De nieuwe bundel van Tanja Helderman is uit: 'Liefzang', een ode aan de liefde en een lofzang op geluk!

Liefde laveert tussen zachte zinnen en zilte woorden. Poëzie spint woorden van hart tot hart en schrapt en schraapt tot het verbindt tot in de kern. Liefde en geluk zijn een optelsom van talloze persoonlijke ervaringen. Daarbij kent ieder leven een eigen leerboek. De kunst is om de momenten te ontdoen van tijd en ruis. En precies op het ogenblik dat je de tijd vergéét, dient de essentie zich aan.

'Niet van hier' verschijnt 29 november

'Niet van hier' verschijnt 29 november

09 november 2021

'Niet van hier' van Fettje Paul is vanaf 29 november verkrijgbaar bij Uitgeverij Palmslag. De Argentijnse Nita droomt ervan om als journaliste de wereld te informeren, maar belandt op het platteland in Italië. Fettje, afkomstig uit een intellectueel Nederlands gezin, verliest haar hart aan het primitieve boerenleven in Umbrië. De twee leren elkaar kennen op de tabaksplantages en hun levens lopen compleet anders dan ze zich hadden voorgesteld. 

In deze roman, die op ware verhalen is gebaseerd, overstroomt de Tiber, worden blauwe plekken bedekt en komt sla uit de jungle. Het gaat over schone schijn en strijdlust. Over vluchten en het verlangen om vast te houden. Over verwachtingen naar vrouwen en mensen die ‘niet van hier’ zijn en hoe deze mensen zich al dan niet schikken in hun lot. Niet van hier speelt zich onder meer af in Groningen, Madrid, Buenos Aires en Berlijn, maar vooral in Italië, een land dat drijft op immigranten. 

 

Betaalmogelijkheden

iDeal Overboeking

Twitter feed

2 dagen 7 uur geleden
RT : ‘De verkeerd vrouw’ van had vanaf de eerste pagina de aandacht van Saskia vast. Een verfrissend,… https://t.co/Rx4ZDDEM4b
2 dagen 8 uur geleden
Kun je niet wachten om je koffer weer te pakken? Met 'Rondje Oostzee' van Altwin de Moor kun je op vakantie, zonder… https://t.co/1s4wSzv4Eg
4 dagen 6 uur geleden
Vandaag verschijnt 'Een kerstboom met een grote droom' van Kim van der Veen. Een inspirerend kinderboek over het ve… https://t.co/AZvCsNfocS

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Contact

Bellen:
050 851 80 41
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Mailen kan natuurlijk altijd:

Volg ons hier:

2021
website door: wemagine