Uitgeverij Palmslag richt zich met veel enthousiasme en ambitie op literatuur, poëzie, populaire fictie en non-fictie.

Palmslag en Postmasters zoeken werkervaringsmedewerker

02 oktober 2015

Uitgeverij Palmslag houdt kantoor in de vestiging van Postmasters Groningen. Zowel Postmasters als wij zitten in de lift en daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken. Omdat we in hetzelfde pand zitten en onze werkzaamheden elkaar aanvullen, hebben we besloten de handen ineen te slaan en samen een werkervaringsmedewerker te zoeken.

Bij Postmasters Groningen kunnen klanten terecht voor al hun postzaken en kopieer- en ontwerpopdrachten. PostMasters telt meerdere vestigingen in Nederland. De vestiging in Groningen bestaat sinds april 2014.
www.postmasters.nl

Palmslag is een landelijke, onafhankelijke algemene uitgeverij die zich met veel passie voor het boekenvak richt op literatuur, poëzie, populaire fictie en non-fictie. Onze uitgeverij bestaat in 2016 al weer tien jaar.
www.palmslag.nl

Omschrijving werkervaringsplaats:
Wij zijn op zoek naar iemand die graag werkervaring wil opdoen en zijn of haar opgedane kennis van (marketing)communicatie in de praktijk wil inzetten. De nadruk van de werkzaamheden ligt op uitvoerende taken mbt communicatie en publiciteit voor Postmasters en Palmslag. Zo draag je bij aan het bijhouden van sociale media en andere voorkomende communicatie-activiteiten. Daarnaast houd je je bezig met de dagelijkse werkzaamheden voor de Postmasterswinkel. Taken zijn o.a. het aannemen en afgeven van pakketten, het uitvoeren van kopieeropdrachten en het meedenken over grafische wensen van klanten.

Profiel:

  • Iemand die zich (verder) wil ontwikkelen of een student die naast een (marketing)communicatie gerelateerde HBO- of WO-opleiding praktijkervaring wil opdoen. 
  • Commerciële instelling, resultaatgericht.
  • Communicatief sterk en klantgericht.
  • Out-of-the-box-denken.
  • Pragmatisch, zelfstandig en initiatiefrijk.
  • Affiniteit met lezen, boeken en uitgeven.
  • Kennis en ervaring met sociale media en website-onderhoud.
  • Kennis en ervaring Adobe Cloud en MS Office.
     

Je wordt door ons begeleid en je werkzaamheden voer je onder ons toezicht uit. Daarbinnen krijg je echter veel vrijheid en creatieve ruimte (afhankelijk van je kennis en ervaring). We verwachten dan ook dat je in staat bent zelfstandig te werken, initiatief toont en je handen uit de mouwen steekt.

Praktische info
Tijdens de werkervaringsperiode ben je in principe op donderdag aan het werk (acht uur) om mee te werken op ons kantoor in Groningen. Je start bij voorkeur per oktober of november en je bent vijf tot zes maanden werkzaam bij ons. We bieden in overleg een kleine vergoeding.

Meer info en reageren
Wil je meer weten? Neem dan contact op met Maurice van Dijk, telefoon 06 - 218 263 97 of info@palmslag.nl

Je CV en motivatiebrief kun je uiterlijk op vrijdag 16 oktober mailen naar: info@palmslag.nl en cc. naar groningen01@postmasters.nl
 
 

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Een boek uitgeven?

U kunt zowel als beginnend/ervaren schrijver of als organisatie bij Palmslag terecht voor uw (e-)boekwensen.

Lees meer over uitgeven bij Palmslag

Betaalmogelijkheden

iDeal Overboeking

Twitter feed

2 uur 57 min geleden
Ben je er alweer klaar voor om aan een druk schooljaar te beginnen? Of moet je nog wat meer ontspannen en tot rust… https://t.co/IvoZcWm5ao
2 dagen 2 uur geleden
De Schrijversacademie zette Sylvia Huberts in de spotlight. Ze vertelde over de reden achter het schrijven van haar… https://t.co/PIvK9OTZyI
4 dagen 2 uur geleden
😁"Als je mij als lezer al in het eerste hoofdstuk bij de keel grijpt en die knoop in de maag stevig aandraait, dan… https://t.co/D55zlQIF7o

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Contact

Bellen:
050 851 80 41
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Mailen kan natuurlijk altijd:

Volg ons hier:

2020
website door: wemagine