Uitgeverij Palmslag richt zich met veel enthousiasme en ambitie op literatuur, poëzie, populaire fictie en non-fictie.

Palmslag geeft leestips: e-books

17 juli 2019

Het grootste voordeel van e-books is misschien wel dat je zo, huppakee, 100 boeken in je tas kwijt kunt. Bovendien houd je met e-books meer ruimte over in je koffer en hoef je geen zware boeken meer mee te zeulen. Eerder deze week gaf Uitgeverij Palmslag al leestips voor de niet-digitale boeken, vandaag zijn onze e-books aan de beurt!

Ronald van den Broek – ‘Mijn kartonnen broer’
Het rustige leven van de Rotterdamse Mila van Efferen wordt op zijn kop gezet wanneer op een dag een rouwkaart op de deurmat valt. Ze heeft geen idee wie de gestorvene is, maar de poëtische woorden in de tekst brengen haar aan het wankelen. Op zoek naar antwoorden woont ze de begrafenis bij, waarna de zaak een onverwachte wending neemt. De overledene heeft een briefje met opdrachten voor haar achtergelaten. Onbevangen werkt ze het lijstje af. Als een mysterie zich ontrafelt en de waarheid stukje bij beetje aan het licht komt, vliegt de nachtmerrie waarin ze is beland volledig uit de bocht.

Voor wie? Wil jij graag helemaal op kunnen gaan in een boek, het zo spannend vinden dat je hem het liefst in een ruk uitleest? Dan is dit zeker een thriller voor jou. Zorg wel dat je inderdaad genoeg tijd hebt (aan het strand bijvoorbeeld) om dit boek meteen uit te kunnen lezen, want dit ga je gegarandeerd willen. Bestel het e-book hier en begin direct met lezen.

Quintra Rijnders – ‘Er was eens een zwarte wolk’
Dit boek vertelt het verhaal van een gewone vrouw, die alles goed voor elkaar had, maar toch ten prooi viel aan deze ziekte. Het gaat over hoe ze erin verzeild raakte, maar vooral ook hoe zij er weer uit is gekomen. Ook haar man deelt zijn wanhoop, ervaringen en (soms heel) eerlijke overpeinzingen. De oplossingen die zij vonden zijn uniek voor hun situatie, maar kunnen zeker als inspiratie dienen voor eenieder die daar behoefte aan heeft.

Voor wie? Als jij naast het zwembad nog steeds aan je werk denkt, last hebt gehad (of nog steeds) van een depressie of gewoon erg geïnteresseerd bent in het onderwerp, dan is dit een boek voor jou. ‘Er was eens een zwarte wolk’ laat zien dat jij niet de enige bent die weleens een zwarte wolk ziet hangen. Bereid je voor op hoopvolle verhalen en eerlijke confrontaties. Bestel het e-book hier en begin direct met lezen.

Sandra Bernart – ‘Vol van maan’
Laurens doet mee aan een liftwedstrijd naar Lissabon samen met medestudente Maan. Zij ziet de wedstrijd als een reis en laat zich gemakkelijk afleiden. Hij wil maar een ding: winnen. Tijdens hun trip langs ranzige parkeerplaatsen, de slippers van Chris Froome, broederlijke onmin, een devote Deen, Baskische passie en een handvol pelgrims krijgt Laurens een andere kijk op de relatie met zijn vader. Dit drijft hem tot een merkwaardige daad.

Voor wie? Voor iedereen die gewoon wil ontspannen maar ondertussen wel iets uit een boek wil halen. Met dit boek waan je je op de mooiste plekken en krijg je het echte vakantiegevoel. Ondertussen word je ook aan het denken gezet: wanneer ben je op reis en wanneer ben je op de vlucht? En: hoe ver ga je om gezien te worden? ‘Vol van Maan’ stelt relevante vragen tegenover een idyllisch landschap. Bestel het e-book hier en begin direct met lezen.

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Een boek uitgeven?

U kunt zowel als beginnend/ervaren schrijver of als organisatie bij Palmslag terecht voor uw (e-)boekwensen.

Lees meer over uitgeven bij Palmslag

Betaalmogelijkheden

iDeal Overboeking

Twitter feed

13 uur 39 min geleden
'Wereldbaan in blauw', de verhalenbundel van Dineke Uildriks is in een artikel opgenomen in het VNC-magazine! 🤩 'D… https://t.co/teTCGFHLnA
1 dag 13 uur geleden
Hoewel de foto ons even terugbrengt naar de kerst, is deze titel jaarrond verkrijgbaar en ontzettend vermakelijk! 😉… https://t.co/yoQlfjFO4r
2 dagen 13 uur geleden
Afgelopen najaar kwam het interactieve kinderboek 'Het geheim van de Lacheend' uit bij Palmslag. Maar wat is dat ge… https://t.co/UItfL4parD

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Contact

Bellen:
050 851 80 41
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Mailen kan natuurlijk altijd:

Volg ons hier:

2021
website door: wemagine