Uitgeverij Palmslag richt zich met veel enthousiasme en ambitie op literatuur, poëzie, populaire fictie en non-fictie.

Palmslag geeft leestips: Zomerboeken

16 juli 2019

Het is zomer! Dat betekent: zeeën van tijd, ijsjes en vakantie. Weet jij al waar je heen gaat? Je kunt reizen naar verre oorden met een koffer vol boeken of thuis in het zonnetje gaan zitten lezen. Je kunt naar het strand met een boek, naar het bos met een boek, picknicken met een boek … Genoeg keus! Maar wat ga je lezen? Uitgeverij Palmslag geeft leestips voor in de zon!

Lien van Horen – 'Fluistering'

Maria leeft rond 1500. Ze krijgt geen kans om haar talenten te ontwikkelen; de maatschappij zit haar in de weg. Anna leeft in het heden en heeft alle mogelijkheden van de wereld om te doen waar ze goed in is. De enige die haar daarbij in de weg zit, is zijzelf. Tijdens een reis naar Urbino in Italië wordt Anna geconfronteerd met belangrijke beslissingen en put kracht uit het verhaal van haar zestiende-eeuwse tegenhanger, dat ze op het spoor komt via een portret van de schilder Rafaël.

Voor wie? Deze novelle is soms een liefdesverhaal, soms een verhaal over zelfontplooiing en ontwikkeling. Wat ook zeker niet ongenoemd mag blijven, is de grote rol die muziek speelt in het boek. Als je van één van deze drie houdt, of misschien wel van allemaal, dan is het zeker een boek voor jou! Je kunt het hier bestellen.

Sandra Bernart – 'Ik zag Menno'

Als Vincent op het punt staat te gaan trouwen, herkent hij in een foto zijn dood gewaande broer Menno. Hij laat al zijn zekerheden achter om naar hem op zoek te gaan. De twee hadden altijd een totaal verschillende levenswijze: Vincent stippelt alles zorgvuldig uit, Menno leefde onbevangen en vrijgevochten. Tijdens zijn zoektocht blijft Vincent zijn vriendin Kim uitvoerig schrijven, maar merkt gaandeweg dat hij steeds meer het leven gaat leiden dat zijn broer Menno zou hebben gehad.

Voor wie? Recensenten omschreven dit boek als een meeslepende roman die je laat lachen, huilen en nadenken over jezelf. Met humor en ironie schrijft Bernart over het zoeken naar vrijheid en identiteit, zonder dat het verhaal te zwaar wordt. Zijn dit eigenschappen die je zoekt in een boek, klik dan hier voor de bestelpagina op onze website. Het boek is ook als e-book beschikbaar.
 
Lex Niekel – 'Van Rode Plein naar Chinese Muur'

Lex Niekel reisde met de Trans-Mongolië-Express van Moskou naar Beijing en neemt je in dit boek mee op deze tocht van achtduizend kilometer. Deze spoorbaan is een van de langste, afwisselendste en interessantste treinroutes ter wereld. Niekel vertelt vol humor en oog voor detail over de mensen die hij ontmoet, de cultuurverschillen die hij tegenkomt en de ontwikkelingen die hij tijdens deze reis op persoonlijk vlak doormaakt.

Voor wie? De echte globetrotters krijgen van dit boek gegarandeerd de kriebels en ook degene die niet graag reist, kan met dit boek van huis uit de wereld ontdekken! Maar het is meer dan een reisboek: het laat ook zien wat een verre tocht als deze met je doet als persoon. Ben je benieuwd? Bestel het boek dan via deze link.

Social media

Volg ons en laat je informeren. Denk mee, praat mee en doe mee! We zijn actief op de volgende sociale media:

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Een boek uitgeven?

U kunt zowel als beginnend/ervaren schrijver of als organisatie bij Palmslag terecht voor uw (e-)boekwensen.

Lees meer over uitgeven bij Palmslag

Betaalmogelijkheden

iDeal Overboeking

Twitter feed

1 dag 12 uur geleden
Vijf mooie sterren voor 'De konijnen kozen het hazenpad' van Frank de Bont 😍 https://t.co/m1UCFMkRBc Heb jij het… https://t.co/TTsyd2H9HB
2 dagen 3 uur geleden
Christine Pannebakker was nauw betrokken bij de realisatie van 'Weg van mijn vader' van Michiel Schrijver. Zij moc… https://t.co/iIeIYGbUjH
3 dagen 11 uur geleden
Hoera! Weer een goede recensie voor ‘Colombia: Vrede tegen elke prijs’ van Gerjan Ekenhorst! ⭐⭐⭐⭐ Lees de hele rece… https://t.co/J1NZFOBPFV

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Contact

Bellen:
050 851 80 41
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Mailen kan natuurlijk altijd:

Volg ons hier:

2020
website door: wemagine