Uitgeverij Palmslag richt zich met veel enthousiasme en ambitie op literatuur, poëzie, populaire fictie en non-fictie.

Veel bedrijvigheid op Slagboom!

29 november 2017

We willen Merel van der Lande graag feliciteren met het succesvol afronden van haar crowdfundingproject op Slagboom voor haar boek Vlinder! Het boek zal volgend jaar in de zomer uitkomen. Op dit moment lopen er nog twee projecten op Slagboom die de nodige aandacht verdienen: Voorbij de kunst van Yotka Kroeze en Jobbe Holtes en Scherven hebben geluk van Harm Stapert. Voor beide titels zijn er meerdere leuke donatiemogelijkheden. 

Kunstliefhebbers Yotka Kroeze en Jobbe Holtes hebben het manuscript van Voorbij de kunst geschreven en willen het boek in maart 2018 publiceren. In Voorbij de kunst is er aandacht voor de noodzaak van kijkonderwijs. In korte, overzichtelijke hoofdstukken beschrijven Yotka en Jobbe de achtergrond en de beoogde doelen van drie vernieuwende, hedendaagse leermethoden: Art Based Learning, Visible Thinking en Visual Thinking Strategies. Ze hebben nog een kleine steuntje in de rug nodig om over 11 dagen hun doel te bereiken en zouden uw donatie erg waarderen!

Het crowdfundingproject van Harm Stapert voor zijn boek Scherven hebben geluk loopt tot en met aanstaande maandag. Deze verhalenbundel opent met het verhaal 'Waterman (een sprookje)', waarin de hoofdpersoon de watersnoodramp in Zeeland overleeft. Het eindigt met het verhaal 'Waterloo'; de hoofdpersoon komt om het leven, maar blijft toch voortbestaan. Met daartussen zeventien intrigerende verhalen die op verschillende wijze over het wezen van de mens gaan. Want wat maakt de mens uniek, hoe voelt en gedraagt hij zich? Welke onvermoede, soms duistere kanten van de persoonlijkheid komen naar voren in het gewone leven, in een toekomstige wereld van technologie en ruimtevaart dan wel in tijden van oorlog? Harm is al aardig op weg met zijn boek, maar hij is er nog niet en zou een donatie daarom erg op prijs stellen!

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Een boek uitgeven?

U kunt zowel als beginnend/ervaren schrijver of als organisatie bij Palmslag terecht voor uw (e-)boekwensen.

Lees meer over uitgeven bij Palmslag

Betaalmogelijkheden

iDeal Overboeking

Twitter feed

16 uur 11 min geleden
Afgelopen zomer verscheen ‘Scherven hebben geluk’ van Harm Stapert. Met Harm zijn bijzondere kijk op het leven maak… https://t.co/9mNyfpWv9h
1 dag 16 uur geleden
Onze is genomineerd voor de : een lijst met daarop 400 inspirerende vrouwen die uitblinken… https://t.co/3atqsgGow5
2 dagen 12 uur geleden
'De nacht van de blauwe eekhoorns', de debuutroman van Leo A. A. de Jong over seks, eenzaamheid en het noodlot, hee… https://t.co/mSL5ly9hpp

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Contact

06 218 263 97
Contact van maandag t/m donderdag tussen
9.00 en 16.30 uur


Mailen kan natuurlijk altijd!

Volg ons hier:

2018
website door: wemagine