Uitgeverij Palmslag richt zich met veel enthousiasme en ambitie op literatuur, poëzie, populaire fictie en non-fictie.

6x boeken voor onder de kerstboom

12 december 2018

Ben jij nog op zoek naar het ideale kerstcadeau? Wij zetten 6 boeken voor je op een rij die niet alleen heel geschikt zijn om te geven, maar ook fijn zijn om te krijgen. Wees niet bang, we hebben voor ieder wat wils. Zes boeken in zes verschillende genres.

Ontferm u over ons – Aad Goedhart
Thriller

Deze spannende thriller gaat over jeugdhulpverlener Frank Maes en zijn verdwenen dochter en is gebaseerd op waargebeurde situaties. Auteur Aad Goedhart heeft zelf jaren als jeugdhulpverlener en gezinsvoogd gewerkt bij verschillende instanties. In Ontferm u over ons komen fictie en feiten hierdoor erg dicht bij elkaar. In het verhaal volgens we naast Frank ook politie-inspecteur Simoskie. Een personage waarvan niet altijd helemaal duidelijk is aan welke kant hij precies staat. Dit boek is het perfecte cadeau voor iedereen die de kerstvakantie het liefst doorbrengt met spannende thrillers naast een knapperend haardvuur. 

Drijfkracht – Tanja Helderman
Dichtbundel

De gedichten van Tanja Helderman zijn geschreven om te inspireren en te motiveren. Zoek jij dus een boek dat je helpt bij het vormen van je goede voornemens voor 2019? Drijfkracht is jouw redding. Positiviteit. Dat is waar de gedichten om draaien. Bezieling en rust. En zinnen die je grijpen. Bovendien loopt er momenteel een leuke winactie rondom de dichtbundels van Tanja Helderman. Koop nu Drijfkracht, de nieuwste dichtbundel van Tanja Helderman, of haar debuutbundel Over leven en maak kans op een Tanja Helderman Kerstpakket. We geven maar liefst twee kerstpakketten weg, bestaande uit een set ansichtkaarten met gedichten van Tanja, een Over leven boekenlegger en een A2 poster met een gedicht van Tanja naar keuze!

Let op: deze winactie loopt t/m dinsdag 18 december en geldt alleen voor aankopen via onze webshop op www.palmslag.nl/boeken/drijfkracht en https://palmslag.nl/boeken/over-leven. De winnaars maken we op woensdag 19 december bekend.

In de baas zijn tijd – Willem van Reijendam
Non-fictie

In de baas zijn tijd is een bundel vol columns van journalist Willem van Reijendam. Na zijn werk bij o.a. OOG, NOS en Het Financieele Dagblad werkt hij nu als zelfstandig journalist en tekstschrijver. Zijn columns zijn een aaneenkoppeling van krachtige oneliners en bevatten veelal tijdloze thema’s. Dit omdat zijn licht filosofische en vaak geestige beschouwingen van het nieuws lang houdbaar zijn. Ze zetten aan tot nadenken, er is altijd wel een zin die blijft hangen. Een perfect boek voor iedereen die behoefte heeft aan een andere kijk op het soms droevige nieuws dat dagelijks op ons af komt. 

Meer dan wortels – Ditha Blaauw
Kookboek

Ben jij na de feestdagen toe aan gezonde en natuurlijke recepten? Dan kan het kookboek Meer dan wortels niet op jouw verlanglijstje ontbreken. De recepten van Ditha Blaauw zijn vrij van gluten, suiker, lactose en soja. Hiermee wil ze laten zien dat koken zonder deze bestanddelen ook ontzettend lekker en bovendien erg smaakvol kan zijn. Het boek is opgedeeld in vier seizoenen, zodat je het hele jaar door aan de slag kunt.

De tuinen van ginder – Rieks Veenker
Kinderboek

Deze kinderboekenreeks bestaat uit twee delen, waarvan het tweede deel dit jaar is verschenen. Auteur Rieks Veenker was zelf vijfendertig jaar docent muziek en kunstgeschiedenis. Het eerste deel van De tuinen van ginder verscheen in 2016. De twee boeken vertellen het spannende en vermakelijke kinderverhaal over een groep bijen en hun bijenkoningin. Niet alleen voor de personages, maar ook voor de kinderen gaat er een hele nieuwe wereld open. Een erg geschikt boek voor iedereen die een wereld aan fantasie wil schenken deze kerst. 

Vol van maan – Sandra Bernart
Feelgood

Breng de zomer naar binnen met deze heerlijke feelgood. Een warm verhaal tijdens de koude winterdagen. Vol van Maan is een licht absurde en bevrijdende roadnovel over het voldoen aan andermans verwachtingen, met angst als katalysator en leugens als smeerolie. En een hond. Het vertelt het verhaal van Laurens, die samen met Maan meedoet aan een liftwedstrijd naar Lissabon. Hun doel van deelname is anders. Toch komen de twee nader tot elkaar en samen beleven ze meerdere avonturen. 

Of geef eens een e-book!
Sinds kort geeft Uitgeverij Palmslag ook e-boeken uit. Lees jij je verhalen liever op je e-reader? Of wil je eens een ander soort cadeau geven? Denk dan eens aan een van onze e-boeken. 

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Een boek uitgeven?

U kunt zowel als beginnend/ervaren schrijver of als organisatie bij Palmslag terecht voor uw (e-)boekwensen.

Lees meer over uitgeven bij Palmslag

Betaalmogelijkheden

iDeal Overboeking

Twitter feed

15 uur 44 min geleden
‘’Vrijheid en verantwoordelijkheid gaan hand in hand. Er is geen vrijheid mogelijk zonder onze eigen verantwoordeli… https://t.co/oZyWey1kOd
1 dag 20 uur geleden
RT : "Een buitengewone ervaring met ijzingwekkende moorden in Maastricht" Meer lezen over de boekrecensie 'Fatoomzoon' v… https://t.co/BYqWhbTylE

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Contact

Bellen:
050 851 80 41
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Mailen kan natuurlijk altijd:

Volg ons hier:

2021
website door: wemagine