Uitgeverij Palmslag richt zich met veel enthousiasme en ambitie op literatuur, poëzie, populaire fictie en non-fictie.

Achtervolgingsdrift

"In een morsig hotelletje belandde ze met de toekomstige vader van haar kind in bed, en zoals ze voorzien had was hij verrukt van de gretigheid waarmee ze de liefde met hem bedreef. Zodra de deur achter hen dichtviel rukte ze zichzelf de kleren van het jeugdige lijf. Toen ze haar bh afdeed, sprongen de ronde meisjesborsten naar voren."

Auteur(s): Dinie Bell Beoordeling:  
bekijk alle (0) reviews

In deze psychologische thriller wordt José, de dochter van de familie Chatrou, totaal onverwachts geconfronteerd met een stalker die een verborgen verleden weer naar boven brengt. Achtervolgingsdrift is een spannende ‘whydunnit’ die onverbloemd laat zien hoe lust, macht, teleurstelling en liefde als katalysator werken op het gedrag van de hoofdpersonen.

Stalker uit het niets
Als de onhandelbare en verwende zestienjarige Jeanne in 1959 door haar vermogende vader naar een kostschool wordt gestuurd, begint een reeks van onherstelbare gebeurtenissen die verstrekkende gevolgen heeft voor Jeanne’s familie in het hier en nu.

Een woedende Jeanne neemt zich voor nooit meer terug naar huis te keren. Om toch een dak boven haar hoofd te hebben als ze eenmaal eenentwintig is, verleidt de op seks en macht beluste puber leraar Marius Chatrou om met haar te trouwen. Negen maanden later wordt hun dochter José geboren, vernoemd naar Jeanne’s zusje die op tweejarige leeftijd verdronk.

‘De tweede José’ wordt opgevoed door een kille, strenge moeder en een zachtaardige, vriendelijke vader. Als puber valt José als een blok voor de vier jaar oudere, donkerharige politieagent Stef. Ondanks waarschuwingen van haar vader trouwt ze met deze man. Al snel blijkt haar echtgenoot inderdaad niet de charmante man te zijn waar zij hem voor hield. Maar verlaten durft ze Stef niet uit angst voor represailles tegen haar en hun dochtertje Ilona.

Als Stef een punt achter hun huwelijk zet omdat hij met iemand anders verder wil, haalt zijn vrouw opgelucht adem. Een opluchting die echter van korte duur is als ze na haar breuk vanuit het niets wordt gestalkt. De vraag wie de stalker is drijft José tot wanhoop.

Verschrikkelijke waarheid
Nadat José een relatie krijgt met haar vroegere jeugdvriend Hans, overschrijdt de stalker de grenzen van het betamelijke nog verder. Intussen ontdekt Marius dat zijn Jeanne geheimen voor hem heeft. Als hij ze ontrafelt, blijkt de waarheid erger dan hij zich ooit had kunnen voorstellen.

José komt ten slotte op brute wijze te weten wie haar stalker is. En ook zij had de verschrikkelijke waarheid uit het verleden die hiermee aan het licht komt nooit kunnen vermoeden.

‘Whydunit’
Het boek van Dinie Bell is een psychologische thriller die onverbloemd laat zien wat de gevolgen zijn voor anderen als alles om één persoon draait. Het boek leest ondanks de vraag wie de stalker is als een ‘whydunit’, waarin lust, macht, teleurstelling en liefde als katalysator werken op het gedrag van de hoofdpersonen.

Kortings- en winactie!!!
Bestel Achtervolgingsdrift voor het eind van 2015 via onze webshop (de bestelknop vind je bovenaan deze pagina) en maak kans op een Palmslag thrillerpakket, bestaande uit de boeken De insteek, Het Dubai Ultimatum en De Zandlezer! Bovendien is het boek tot eind december 2015 niet 17,95 euro, maar slechts 15,00 euro (gratis bezorging). Vul de kortingscode DINIEBELL2015 in bij het bestellen en de korting is van jou. Mooie deal toch!
 

Reactie schrijven

 

€15,00

Levering

Gratis verzending vanaf 17,50 *
Met iDEAL of achteraf betalen **
30 dagen bedenktijd

""Als lezer word je vanaf de eerste bladzijde meegetrokken naar een zinderende ontknoping.""  Boekenbijlage.nl

""Niet alles is wat het lijkt in Achtervolgingsdrift! Ik raad elke thrillerliefhebber aan dit boek te lezen." "  Iedereenleest.be

""De auteur creëert een stevige spanning. Een geslaagd en daardoor veelbelovend thrillerdebuut.""  NBD/Biblion

Productinformatie

Auteur

Dinie Bell

Verschenen

februari 2013

ISBN

978-90-814838-9-6

Verkoopprijs

15,00 euro

Aantal pagina's

256

Formaat

14 x 21,50 cm (staand)

Afwerking

paperback

Misschien ook leuk om te lezen

Knekelhuis

Dinie Bell

€15,00

Hysteria

Dinie Bell

€15,00

De insteek

Serge Pils

€15,95

Het Dubai Ultimatum

Eric Bakker,
Herman Zandstra

€0,00

Dodelijk bedrog

Patricia van der Broek

€12,50

Wisselveld

Corine Böhmers

€15,00

* Bestellingen vanaf € 17,50 worden gratis verzonden. Over bestellingen onder de € 17,50 worden € 1,50 verzendkosten gerekend. Verzenden naar landen buiten Nederland bedraagt
€ 10,00 per bestelling.
** Voor iDEAL worden geen extra kosten in rekening gebracht. Kiest u tijdens het bestelproces echter voor 'Achteraf betalen' dan worden er € 1,50 aan extra kosten doorberekend.

Betaalmogelijkheden

iDeal Overboeking

Twitter feed

17 uur 33 min geleden
Afgelopen zomer verscheen ‘Scherven hebben geluk’ van Harm Stapert. Met Harm zijn bijzondere kijk op het leven maak… https://t.co/9mNyfpWv9h
1 dag 17 uur geleden
Onze is genomineerd voor de : een lijst met daarop 400 inspirerende vrouwen die uitblinken… https://t.co/3atqsgGow5
2 dagen 13 uur geleden
'De nacht van de blauwe eekhoorns', de debuutroman van Leo A. A. de Jong over seks, eenzaamheid en het noodlot, hee… https://t.co/mSL5ly9hpp

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Contact

06 218 263 97
Contact van maandag t/m donderdag tussen
9.00 en 16.30 uur


Mailen kan natuurlijk altijd!

Volg ons hier:

2018
website door: wemagine