Uitgeverij Palmslag richt zich met veel enthousiasme en ambitie op literatuur, poëzie, populaire fictie en non-fictie.

Hiep hiep fantazie

Auteur(s): Mary Smits-van Osch Beoordeling:  
bekijk alle (8) reviews

Sprookjes dromen? Drie kleine meiden ontdekken onverwachts dat er meer in het leven is dan heen en weer rennen tussen school, sport en thuis. Namelijk iets heel belangrijks dat ze door het verstrijken van de tijd bijna zijn kwijtgeraakt. Een plek vol kleur, gevoel, lef, dagdromen en vooral...fantasie! Onder de vleugels van de prachtige en wijze Fantazievogel ontdekken ze Fantazierijk. Een plek buiten maar ook ín zichzelf, waar ze al hun gevoelens, dagdromen en fantasieën kwijt kunnen. Én kunnen delen. Zo leren ze niet alleen zichzelf, maar ook de grote meiden, hun moeders, dat het goed is de tijd eens stil te zetten. Want een beetje vrije vogel met dagdroomtijd gebruikt haar creativiteit en vindt gemakkelijk oplossingen voor de uitdagingen die zich in het leven voordoen. In Hiep hiep fantazie leren kleine en grote meiden dat er altijd en overal fantaztische sprookjes zijn.

Mary Smits-van Osch bedacht en schreef Hiep hiep fantazie. Manon Balfoort polijstte het verhaal daarna met haar taaltalent. Ze gaf het een extra sprankel mee en deed de geweldige grafische vormgeving. En Bonnie Bouman-van der Poel maakte alle prachtige tekeningen en hoopt nog veel boeken van haar creatieve illustraties te kunnen voorzien.
 
 

Reacties

Gerard van Santvoort (niet gecontroleerd)

5

Bijna in één adem gelezen, en onmiddellijk opnieuw gelezen. Dat is iets dat ik bijna nooit heb gedaan.
Hiep Hiep Fantazie is een indrukwekkend boek - ja, het maakt letterlijk een 'indruk' achter, omdat de auteur, samen met de illustrator en de grafische vormgeving,inspelen op de realiteit die we allemaal herkennen. Iets waar we mee vertrouwd zijn komt in beweging en transformeert ons dag-dagelijkse gedoe naar een leven met een verrassende vrijheid van mogelijkheden, ideeën en keuzes. Waar het op aan komt is 'samenkomen, delen, verbinden en rijker verder gaan'...
Dit boek is een 'appèl'!

Gerard van Santvoort (niet gecontroleerd)

5

Uiteraard 5 sterren!

Marc (niet gecontroleerd)

5

Prachtig geïllustreerd en leuk verhaal, gekocht voor mijn nichtje, was er heel blij mee. Aanrader als cadeautje.

Ingrid (niet gecontroleerd)

4

Hiep hiep fantazie is een modern spannend sprookje.
En zoals het hoort in een sprookje zit het vol met wijze levenslessen.
Een aanrader voor opvoeders die vinden dat ze te weinig tijd hebben voor hun kinderen!
Ze kunnen het boek samen met hun kinderen lezen en steken er beslist iets van op!

Gerard (niet gecontroleerd)

5

De sterren vergeten, is nog vroeg...

Monique (niet gecontroleerd)

5

Een boek dat je in een keer uitleest. Mooi geschreven, hele mooie prenten. Als volwassene leuk om te lezen, maar ook voor kinderen, of samen. Het verhaal speelt zich af in de wijk waar ik zelf ook woon en dat vind ik knap, dat je als schrijver de realiteit met fantasie verweeft. Het is een verrassend boek, het heeft fantasie, maar niet teveel, het is eerlijk, het is gevoelig, herkenbaar, gevoelens die iedereen heeft, maar niet zo makkelijk uitspreekt naar anderen.
Het is ook gewoon een mooi boek, mooi formaat, mooie kleuren, heel veel mooie illustraties. En ook weer praktisch, met recepten om samen te maken.

Diana (niet gecontroleerd)

5

Wil je wegdromen of je dromen waarmaken, lees dan Hiep Hiep Fantazie.
Een spannend boek voor tieners die kunnen lezen dat je mag dromen en je eigen fantasie mag laten gaan. Dat iedere droom een spannend verhaal kan worden en dat dromen er ook zijn om van te leren.
Voor moeders is het boek zeker even interessant. Het laat je weer even stilstaan bij wat we aan het doen zijn en wat we eigenlijk willen. Het boek biedt een moment van bezinning en geeft je kracht om de juiste keuzes te maken.
Niet alleen het verhaal maar ook de tekeningen en de spreuken maken het geheel helemaal af. Voor jong en oud zeker een boek dat iedereen moet lezen.

Ilona (niet gecontroleerd)

5

Hiep Hiep Fantazie is een sprookje wat leeft in de huidige maatschappij en dromen. De magie en tijdsbeleving van deze tijd. De magie krijgt vleugels door creatief taalgebruik en en prachtige illustraties. Zijn dromen bedrog?Kun je ze waarmaken? Een aanrader om samen gezellig op de bank met een kopje thee en appèltaartjes te lezen.

Reactie schrijven

 

€21,95

Levering

Gratis verzending vanaf 17,50 *
Met iDEAL of achteraf betalen **
30 dagen bedenktijd

"Zo fijn dat je als kind dit leest en her- en erkenning voelt van jouw gevoelens, en als volwassene zou willen dat je dit als kind gelezen had."  Reina op Hoera! voor kinderboeken

Productinformatie

Auteur

Mary Smits-van Osch

Verschenen

7 oktober 2019

ISBN

978 94 930 5922 1

Verkoopprijs

21,95 euro

Aantal pagina's

Formaat

21x21 cm

Afwerking

Paperback

Misschien ook leuk om te lezen

De Tuinen van Ginder

Rieks Veenker,
Coen Hamelink

€18,50

De Tuinen van Ginder - Deel 2

Rieks Veenker

€18,50

Dit is Flop

Annemieke van Leeuwen,
Wouter Gresnigt

€12,50

Hen Engelien

Rients Faber

€15,00

* Bestellingen vanaf € 17,50 worden gratis verzonden. Over bestellingen onder de € 17,50 worden € 2,00 verzendkosten gerekend. Verzenden naar landen buiten Nederland bedraagt
€ 10,00 per bestelling.
** Voor een betaling via iDEAL worden geen kosten in rekening gebracht. Kiest u tijdens het bestelproces echter voor 'Achteraf betalen' dan worden er € 2,00 aan administratiekosten doorberekend.

Betaalmogelijkheden

iDeal Overboeking

Twitter feed

2 dagen 2 uur geleden
Hoera 'Meandertalen' van Wichard de Krijger is uit! 🌲 Ga snel naar onze website en bestel een exemplaar!… https://t.co/8xq99KVcm6
2 dagen 2 uur geleden
RT : Een tragisch romantisch verhaal dat op de longlist van 's verjaardagswedstrijd met thema 'palmares' bleef… https://t.co/IGDDcCzPy8
4 dagen 20 uur geleden
Op 15 november verschijnt de nieuwe bundel van Tanja Helderman: 'Liefzang', een ode aan de liefde en een lofzang op… https://t.co/YJR0UjP3hA

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Contact

Bellen:
050 851 80 41
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Mailen kan natuurlijk altijd:

Volg ons hier:

2021
website door: wemagine