Uitgeverij Palmslag richt zich met veel enthousiasme en ambitie op literatuur, poëzie, populaire fictie en non-fictie.

Een jaar vol mooie en bijzondere boeken: fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar!

21 december 2017

Uitgeverij Palmslag wenst je fijne kerstdagen en een fantastisch en ‘boekvol’ nieuwjaar! Natuurlijk blikken we ook terug op een prachtig jaar waarin maar liefst 19 bijzondere boeken bij ons zijn verschenen. En we staan te popelen om weer tal van mooie nieuw boeken uit te geven in 2018!

 

Vooruitblik boeken eerste helft 2018
Voor het voorjaar en de zomer van 2018 staat al een aantal boek klaar om gepubliceerd te worden. Zo komt in februari de novelle Het goede van het kwade van Jaap Sikkens uit, in maart gevolgd door het Nomadologisch Manifest van Huig de Groot en in mei door de thriller De grens voorbij van Bastiaan Mellink. In april wordt de vierde dichtbundel van Merel Morre uitgegeven. Vervolgens worden er in juni en juli maar liefst vier boeken gepubliceerd: Vol van maan is de tweede roman van Sandra Bernart, en zowel Niet van iedereen van Nikki Lee Jansen als Liefde in Lissabon van Chris Huinder worden bij ons uitgegeven. Ook komt het tweede deel van De Tuinen van Ginder - Achter de Poort van Verre - van Rieks Veenker in deze periode uit. Fijn om weer zoveel bekende auteurs te mogen uitgeven. En onze nieuwe auteurs heten we van harte welkom!

Crowdfundingssite Slagboom succesvol
Naast talloze mooie boeken die bij Palmslag zijn uitgegeven, hebben we afgelopen jaar veel auteurs kunnen helpen bij de verwezenlijking van hun boek dankzij onze crowdfundingssite Slagboom. Zo is onlangs het crowdfundingproject voor Vlinder van Merel van der Lande succesvol voltooid, evenals Scherven hebben geluk van Harm Stapert. Ook Voorbij de kunst van kunstliefhebbers Yotka Kroeze en Jobbe Holtes is succesvol gecrowdfund op Slagboom!
Momenteel staat het boek Niet van iedereen – Over de hel die online shaming heet van Nikki Lee Janssen op die site. Nadat de accounts van Nikki werden gehackt, verschenen haar naaktfoto’s en filmpjes op internet. Nikki vertelt zonder schaamte of terughoudendheid wat haar is overkomen om het taboe op online shaming te doorbreken. De bedoeling is dat haar boek in juni bij ons uitkomt.

Kerstvakantie
Na een prachtig jaar en met onze blik op mooie, nieuwe boeken willen we hier ook graag genieten van Kerst en oud en nieuw. Daarom sluiten wij bij Palmslag de deuren van maandag 25 december t/m vrijdag 5 januari 2017. Uiteraard kun je onze boeken in deze periode gewoon kopen via onze webshop of in alle (online) boekwinkels.

 

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Een boek uitgeven?

U kunt zowel als beginnend/ervaren schrijver of als organisatie bij Palmslag terecht voor uw (e-)boekwensen.

Lees meer over uitgeven bij Palmslag

Betaalmogelijkheden

iDeal Overboeking

Twitter feed

1 dag 15 uur geleden
Op 2 februari verschijnt 'Aan u', de vierde dichtbundel van kunstenares Anneke Groot, waarin ze schrijft over de vo… https://t.co/6kDZTeZk9q
1 week 16 uur geleden
De taal die Jaco Wineke hanteert is helder, zo nu en dan lichtvoetig, maar blijft geheimvol. Het zijn gedichten die… https://t.co/YsdVCQ2lhd
1 week 19 uur geleden
'Totem' is de debuutbundel van Jaco Wineke en verschijnt 31 januari, maar is nu alvast te reserveren via onze websi… https://t.co/LX33JNjJm7

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Contact

Bellen:
050 851 80 41
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Mailen kan natuurlijk altijd:

Volg ons hier:

2022
website door: wemagine