Uitgeverij Palmslag richt zich met veel enthousiasme en ambitie op literatuur, poëzie, populaire fictie en non-fictie.

Een lekker dik boek voor Vaderdag

16 juni 2020

Boys will be boys. Maar misschien houdt jouw vader wel van lezen. Wat dacht je van een van deze titels als Vaderdag cadeau?

Omdat Vaderdag er bijna aan komt, hebben wij wat cadeautips voor alle vaders die wel van lezen houden. De volgende drie boeken zijn uitstekend voor de vaders die van ‘dikke’ boeken over onderwerpen als kattenkwaad, vaders en zonen en de strijd voor vrede houden:

'Donkerder' – Ritzo ten Cate

Ritzo ten Cate (Assen, 1977) groeide op in Drenthe, waar het boek zich afspeelt. De hoofdpersonen Rogier en René leren elkaar kennen op de lagere school. Ze ontmoeten elkaar vaak en hebben invloed op elkaars leven waardoor er een een klassiek goed en kwaad spel ontstaat. Na een uitbarsting van René waar Rogier en een klasgenote slachtoffer van zijn lijken de jongens uit elkaar te vallen. Toch blijven ze elkaar daarna tegenkomen en zo dreigt ook Rogier naar beneden gezogen te worden, de duisternis in. Spannend toch? Echt iets voor alle vaders die wel van spannende boeken over kattenkwaad en duistere praktijken houden.

Lees verder...

'Maanscherf' – Laurens van den Broek

Alphonse ‘Fons’ van Felius huurt een zeilboot en vertrek vanuit een Frans kustplaatsje richting Les Sept îles. Als ex-ornitholoog kan hij niet anders dan zelf op onderzoek uit gaan. Tijdens zijn reis weet Fons de grote gebeurtenissen in zijn leven met elkaar te verbinden en dit inzicht leid hem te geloven dat vogels boodschappers van voorzienigheid zijn. Op zijn reis moet Fons zijn best doen om niet zijn verstand te verliezen. Dit ontwikkelingsroman gaat onder andere over vaders en zonen, perfect als Vaderdag cadeau dus!

Lees verder... 

'Colombia: Vrede tegen elke prijs' – Gerjan Ekenhorst

Voor dit boek reisde Gerjan Ekenhorst dwars door Colombia om te spreken met mensen die op verschillende manieren met de strijd te maken hadden. Hij spreekt onder andere politici, mensen in een re-incroporatie kamp van de FARC en oud-guerrillastrijders. Dit boek is onderzoekend naar de achterliggende problemen van het conflict in Colombia en het begrijpen van de nieuwe ‘vrede’. Met een grondige analyse en verslag van zijn reis maakt Ekenhorst een zeer spannend verhaal. Uitstekend voor de vaders die graag dingen leren, betrokken zijn bij de wereldproblematiek of gewoon een spannend verhaal willen lezen.

Lees verder...

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Een boek uitgeven?

U kunt zowel als beginnend/ervaren schrijver of als organisatie bij Palmslag terecht voor uw (e-)boekwensen.

Lees meer over uitgeven bij Palmslag

Betaalmogelijkheden

iDeal Overboeking

Twitter feed

4 uur 20 min geleden
⭐ De Leesclub Van Alles/Bazarow geeft 'Tijdecho' van Leo A. A. de Jong vier sterren!⭐ "Het knappe van het werk van… https://t.co/jzEzObskcG
1 dag 3 uur geleden
Ingrid L.D. Verbakel haar prachtige dichtbundel is uit en wij zijn niet de enige die er enthousiast over zijn! 🤩💗… https://t.co/UBLJDBOCLX
1 dag 5 uur geleden
RT : Nog heel even geduld en dan is onze 'newborn' een feit 😍 Een prachtige tweede uitgave van de bundel Jij & Ik samen… https://t.co/sHmlY5BjY2

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Contact

Bellen:
050 851 80 41
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Mailen kan natuurlijk altijd:

Volg ons hier:

2020
website door: wemagine