Maanscherf

  • Maanscherf
€ 20,95

Levering

  • Gratis verzending vanaf 17,50 *
  • Met iDEAL of achteraf betalen **
  • 30 dagen bedenktijd

Het is nog purper aan de horizon als Alphonse ‘Fons’ van Felius een zeilboot huurt in de haven van een slaperig Frans kustplaatsje en koers zet naar Les Sept Îles, een archipel waar veel jan-van-genten leven. Als ex-ornitholoog kan hij de verleiding niet weerstaan om zelfstandig op onderzoek uit te gaan. 
 
Tijdens zijn onstuimige reis weet Fons op onnavolgbare wijze grote gebeurtenissen in zijn leven met elkaar te verbinden. Deze inzichten sterken hem in het geloof dat vogels boodschappers van voorzienigheid zijn – hoezeer dat ook tegen zijn rationele aard indruist. Fons’ expeditie op zee is het beslag van een getroebleerd leven, een zoektocht waarin hij alles op alles moet zetten om niet zijn verstand te verliezen.
 
Maanscherf
 is een ontwikkelingsroman over vaders en zonen, vriendschap, identiteit, en wat er gebeurt met een fragiele geest wanneer dit allemaal ontmanteld wordt. 

Reacties

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
CAPTCHA
€ 20,95

Levering

  • Gratis verzending vanaf 17,50 *
  • Met iDEAL of achteraf betalen **
  • 30 dagen bedenktijd

Product­informatie

Auteur
Verschenen
27 april 2020
ISBN
9789493059498
Verkoopprijs
€ 20,95
Aantal pagina’s
276
Formaat
14 x 21,5 cm
Afwerking
Paperback
"
Beklemmende roman over de mentale ontreddering van een ornitholoog, die op zoek is naar duiding in zijn leven.’
"
Boekiewoogie
"
Laurens heeft mij positief verrast met zijn fijne schrijfstijl en prachtige zinnen. Alles loopt vloeiend in elkaar over, en daardoor leest het verhaal lekker weg. Dit is een boek waar je nog regelmatig aan terug denkt. Een boek dat je niet gelijk los kan laten, waar je echt nog even over na blijft denken.
"
SoManyBooks
"
Jeetje, wat een boek. Na het dichtslaan ervan voel ik me een beetje leeg. En tegelijkertijd voldaan. Onder de indruk, ook. Van het einde, van de gedachte erachter. Van de manier waarop de auteur dit op papier heeft weten te zetten.
"
Wat ik nou vind?
* Bestellingen vanaf € 17,50 worden gratis verzonden. Over bestellingen onder de € 17,50 worden € 2,49 verzendkosten gerekend. Verzenden naar landen binnen de EU bedraagt € 10,00 per bestelling (buiten de EU verschilt het tarief per land).
** Voor betalen via iDEAL worden geen extra kosten in rekening gebracht.