Gratis ebook 'Donkerder 2.0' - Ritzo ten Cate

Donkerder 2.0 cadeau

De geremasterde versie van Donkerder, versie 2.0, is hier gratis te downloaden. Als cadeau
voor jou en voor Nederland. Alsjeblieft. Want we wensen dat elk kind in Nederland iemand
heeft die naar hem of haar omziet.

DOWNLOAD

 

KOBO

Heb je een kobo e-reader? Klik dan hier.

 

Paperback(s) bestellen

Lees je liever op papier? Vanaf januari '23 kan dat. Een paperback kun je alvast bestellen (en graag!). Dan krijg je een exemplaar thuis – met persoonlijke noot van Ritzo.

Bestel donkerder 2.0 hier

 

Donkerder in het voortgezet onderwijs

Donkerder 1.0 was de basis voor het winnen van de Nationale Onderwijsprijs en werd bijna één van dé Lijsters van Noordhoff en is daarmee dus uitermate geschikt voor het onderwijs. Wil je een docent-exemplaar aanvragen? Fijn. Mail mijn uitgever Micha. Wil je weten hoe een project van vijf weken rondom dakloosheid op het CSG Augustinus in Groningen eruit ziet? Hier vind je de lesbrief, gratis te gebruiken.

Vraag een docentexemplaar aan

 

Meer over Donkerder 2.0

Versie 1.0 werd warm ontvangen, was al E-reader Aanrader bij Ruud de Wild op Radio 2, kreeg tientallen ronkende recensies en vormde de basis voor het winnen van de Nationale Onderwijsprijs. Versie 2.0 van Donkerder, is geremastered met één van de beste redacteuren van Nederland Jelte Nieuwenhuis. Deze totaal herziene editie telt 3.000 woorden minder én heeft vijf hoofdstukken meer. ‘Nu nog beter!’ durven we met volle overtuiging te zeggen. Versie 1.0 al gelezen? Mooi. Lees ook deze versie en laat je verrassen. Helpen weggeven? Graag! Help je mee met weggeven? Download het e-book, lees en deel. Heb je een nieuwsbrief? Veel volgers op wat dan ook? Delen! Alsjeblieft.

 

Doneer aan Jongerenpanel de Derde Kamer

In mijn boek nodigen we je uit een donatie te doen aan Jongerenpanel de Derde Kamer. Die uitnodiging delen we hier ook graag, want we steunen hun prachtige initiatief om de niet-fictieve onvertelde verhalen van dak- en thuisloze jongeren te verzamelen en te delen.

Klik om te doneren

 

Sponsor een school

School sponsoren met een doosje Donkerder? Tof! Wil je een middelbare school in jouw dorp of stad een doosje Donkerder cadeau doen? Wens je jouw oude school een vleugje leesliefde? Prachtig! Dank!

Sponsor hier een school
Donkerder