Maurice van Dijk

Maurice
UITGEVER

Maurice startte al op vijftienjarige leeftijd een eigen tijdschrift om later – en inmiddels enkele diploma’s en flink wat lees- en werkervaring rijker – Uitgeverij Palmslag op te richten in 2006. Het uitgeversbloed stroomt dus door zijn aderen! Met een goed boek, een lekker biertje of glaasje whisky en fijne muziek op de achtergrond voelt uitgever Maurice zich helemaal in zijn element.

Meer over Maurice? Klik dan hier.

Meer medewerkers

Femke Meijboom

Coördinator Marketing & communicatie
Werkt als coördinator marketingcommunicatie bij Palmslag. Femke is zelf auteur en afgestudeerde marketing- en communicatiespecialist
Meer over deze medewerker

Maurice van Dijk

UITGEVER
Startte al op vijftienjarige leeftijd een eigen tijdschrift om later – en inmiddels enkele diploma’s en flink wat werkervaring rijker – Uitgeverij Palmslag op te richten.
Meer over deze medewerker

Eelco Blaauw

Uitgeefassistent
Is redacteur, corrector en uitgeefassistent. Hij richt zich op zowel fictie als non-fictie, met een voorkeur voor romans, young adult, geschiedenis en verhalenbundels.
Meer over deze medewerker

Jelle Spijkstra

Redactiecoördinator
Begon als auteursbegeleider en redacteur en is nu als redactiecoördinator ook verantwoordelijk voor het inplannen van alle boeken en het aansturen van andere freelancers.
Meer over deze medewerker