Uitgeverij Palmslag richt zich met veel enthousiasme en ambitie op literatuur, poëzie, populaire fictie en non-fictie.

Stem op Sterker door strijd voor de Hebban Debuutprijs 2017!

02 augustus 2017

Een poosje terug werd al bekendgemaakt dat Sterker door strijd een plekje had veroverd op de longlist van de Hebban Debuutprijs 2017 in de categorie Beste Debuutroman. Inmiddels is de race om de shortlist begonnen: zes boeken kunnen de shortlist halen, waarvan één door het publiek gekozen wordt. Om het boek van Julie van Mol op die lijst te krijgen, hebben we dus jullie hulp nodig! Stem vóór 10 augustus op Hebban.nl op Sterker door strijd als Beste Debuutroman. 

Dat het boek van Julie van Mol het goed deed, was al duidelijk. Binnen vier weken was er al een tweede druk van het boek verschenen. Julie gaf interviews aan het AD en de Metro en ze kreeg heel veel aandacht van Rotterdamse media. Naast een nominatie bij de Hebban Debuutprijs 2017 is het boek onderdeel van de Hebban verrassingsleesclub. Ook daar wordt het boek erg goed ontvangen. Reden genoeg om het boek te omarmen dus. Stem jij ook op Sterker door strijd als Beste Debuutprijs 2017? 

Over het boek
Sterker door strijd brengt je terug naar 2007. In Nederland heerst nog geen crisis, er zijn geen smartphones op de markt, sociale media domineren onze alledaagse communicatie nog niet.

Een 32-jarige carrièrevrouw is ooit vanwege haar studie van Nijmegen naar Utrecht vertrokken. Van daaruit verhuist ze voor haar werk naar Rotterdam. De stad kent ze niet, haar inwoners evenmin. Om zich zo snel mogelijk thuis te voelen gaat ze off- en online op zoek naar Rotterdammers. Samen met hen ontdekt ze het verleden en heden van de stad.

Ze maakt al snel promotie, waarna ze wordt tegengewerkt door haar rancuneuze collega. En dan is er ook plots die grote, meeslepende liefde: een Amsterdamse clubeigenaar. Maar hij heeft kinderen terwijl zij liever een hondje wil. Slaagt ze er ondanks al deze uitdagingen in haar plek te veroveren en zich thuis te voelen?

Social media

Volg ons en laat je informeren. Denk mee, praat mee en doe mee! We zijn actief op de volgende sociale media:

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Een boek uitgeven?

U kunt zowel als beginnend/ervaren schrijver of als organisatie bij Palmslag terecht voor uw (e-)boekwensen.

Lees meer over uitgeven bij Palmslag

Betaalmogelijkheden

iDeal Overboeking

Twitter feed

1 dag 2 uur geleden
Nu de vakantieperiode is aangebroken, is het tijd om terug te blikken op alle boeken die we in de eerste helft van… https://t.co/vFyqgi7QS6
2 dagen 1 uur geleden
De vakantieperiode is voor veel mensen de ideale gelegenheid om weer eens een boek te lezen. Lees jij het hele jaar… https://t.co/MH4qjxJH6k
2 dagen 4 uur geleden
Sandra Bernart werd zeer positief besproken in ! Lees de recensie hier: https://t.co/admiJEnCJX… https://t.co/LwMUT0aJCQ

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Contact

06 218 263 97
Contact van maandag t/m donderdag tussen
9.00 en 16.30 uur


Mailen kan natuurlijk altijd!

Volg ons hier:

2018
website door: wemagine