Uitgeverij Palmslag richt zich met veel enthousiasme en ambitie op literatuur, poëzie, populaire fictie en non-fictie.

Vol van Maan verschijnt 16 juni: absurde en bevrijdende road novel

05 juni 2018

Op zaterdag 16 juni wordt de tweede roman van Sandra Bernart gelanceerd: Vol van Maan. Het boek is een sympathieke roadnovel over vriendschap, familie en dadendrang, met een licht absurde en bevrijdende ondertoon. Sandra was met haar debuut Ik zag Menno finalist voor zowel de Coffee Company Book Award 2015 als de Hebban Debuutprijs 2016. Daarnaast werd ze ook nog eens verkozen tot Eindhovens Schrijftalent 2017.

Vol van Maan wordt gepresenteerd op 16 juni om 15:00 uur bij Boekhandel Van Piere in Eindhoven (Nieuwe Emmasingel 48). De presentatie zal voorzien zijn van livemuziek van Kenneth Valverde - bekend van de film Liever verliefd - en er wordt een quiz gehouden. De winnaar daarvan ontvangt het eerste exemplaar van Vol van Maan. De toegang is gratis, aanmelden is gewenst via info@vanpiere.nl.

Over Vol van Maan
Laurens doet mee aan een liftwedstrijd naar Lissabon samen met medestudente Maan. Zij ziet de wedstrijd als een reis en laat zich gemakkelijk afleiden. Hij wil maar een ding: winnen. Tijdens hun trip langs ranzige parkeerplaatsen, de slippers van Chris Froome, broederlijke onmin, een devote Deen, Baskische passie en een handvol pelgrims krijgt Laurens een andere kijk op de relatie met zijn vader. Zijn competitiedrang drijft hem tot een merkwaardige daad, waarmee hij ongewild viral gaat.

Wanneer ben je op reis en wanneer op de vlucht? En hoe ver ga jij om gezien te worden? Vol van Maan is een licht absurde en bevrijdende roadnovel over het voldoen aan andermans verwachtingen, met angst als katalysator en leugens als smeerolie. En een hond.

Over de auteur
Sandra Bernart (1973) studeerde Economische Psychologie. Ze is verkozen tot Eindhovens Schrijftalent 2017. Haar onvolprezen debuutroman Ik zag Menno behaalde de finale van de Coffeecompany Book Award 2015 en de Hebban Debuutprijs 2016. Sandra heeft een zachte g, maar daar merk je niets van als ze schrijft. 

"Bernart schrijft zonder veel opsmuk, met zelfvertrouwen en met gebruik van enkele schitterende metaforen. Dit alles combineert ze met een goede dosis humor." - Juryrapport Hebban Debuutprijs.

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Een boek uitgeven?

U kunt zowel als beginnend/ervaren schrijver of als organisatie bij Palmslag terecht voor uw (e-)boekwensen.

Lees meer over uitgeven bij Palmslag

Betaalmogelijkheden

iDeal Overboeking

Twitter feed

1 uur 4 min geleden
't Heerlijk avondje is bijna gekomen: tijd voor bier! 🍻 Heb jij een vriend of familielid dat van bier houdt en veel… https://t.co/cW2rhrcW1a
7 uur 8 min geleden
Zaterdag 1 december verschijnt 'Clio & de waarde van kunst' van Kevin Kristiaan Jansen. 🎨 Aan de hand van zelfgemaa… https://t.co/FP42kFkoiJ
1 dag 7 uur geleden
Gisteren verscheen 'Of weet je alles al', de dichtbundel van Hetty ten Holt over verlies en rouw. 🌼📗🎂 Hetty over de… https://t.co/m16TIzI6pj

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Contact

06 218 263 97
Contact van maandag t/m donderdag tussen
9.00 en 16.30 uur


Mailen kan natuurlijk altijd!

Volg ons hier:

2018
website door: wemagine