Achter het masker

  • Achter het masker
€ 20,95

Levering

  • Gratis verzending vanaf 17,50 *
  • Met iDEAL of achteraf betalen **
  • 30 dagen bedenktijd

Dave groeit op als een vrolijke, ondeugende jongen. Iedereen wil bij hem in de buurt zijn. Als hij er is, is het altijd leuk. In zijn hoofd heeft hij geen spastische cerebrale parese en zit hij ook niet in een rolstoel. Dave wil geen voorgeprogrammeerd leven met een beperking, hij wil zijn eigen keuzes maken. Als hij Winnie ontmoet, lijkt dat leven binnen handbereik. Zij heeft een gezond lichaam en kan zijn armen en benen zijn. Eindelijk echte privacy, geen vreemde handen meer op zijn lichaam én… liefde! Dave is nog nooit zo gelukkig geweest. Als dit kan, dan kan alles. 

Als de relatie uitgaat, stort zijn wereld in. Hij raakt gedesillusioneerd en zijn belangrijkste bezit laat hem in de steek: zijn sterke geest. Hij ontwikkelt een angststoornis, durft niet meer alleen naar buiten en raakt ernstig depressief. Wat hij ook doet: de storm in zijn hoofd gaat niet liggen en de wereld om hem heen wordt kleiner en kleiner. Op een dag leest hij over Sterre, die ook droomde over kunnen lopen en een hoofd zonder onrust: ze stuurde haar rolstoel de Maas in.

'Achter het masker' is de indringende autobiografie van Dave Lenaards (1982), geboren met een lichamelijke handicap. Door het delen van zijn verhaal, hoopt hij het taboe weg te halen rondom ‘gehandicapten’ en depressiviteit. 

Reacties

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
€ 20,95

Levering

  • Gratis verzending vanaf 17,50 *
  • Met iDEAL of achteraf betalen **
  • 30 dagen bedenktijd

Product­informatie

Auteur
Verschenen
13-06-2022
ISBN
9789493245440
Verkoopprijs
€ 20,95
Aantal pagina’s
136
Formaat
12,5x20
Afwerking
Paperback
"
Even stil was ik ervan toen ik het boek uit had. Eigenlijk niet even, maar een tijdje. Hoe vaak krijg je nou de kans om zo in iemands hoofd te mogen kruipen? In ‘Achter het masker’ geeft Davy een bijzonder diepe, maar harde realistische inkijk in zijn leven. Gevuld met ultiem gelukkige momenten, maar ook de soms sombere realiteit met herkenbare grapjes wanneer het even moeilijk is. We horen vaak die ene gewenste gepolijste kant, maar dit is nou echt het hele verhaal. Dit boek is voor iedereen die benieuwd is naar hoe je met uitdagingen om kunt gaan en wat het met je kan doen.
"
Jurre Geluk – presentator van o.a. Je zal het maar hebben (BNN\VARA)
* Bestellingen vanaf € 17,50 worden gratis verzonden. Over bestellingen onder de € 17,50 worden € 2,00 verzendkosten gerekend. Verzenden naar landen buiten Nederland bedraagt € 10,00 per bestelling.
** Voor iDEAL worden geen extra kosten in rekening gebracht. Kiest u tijdens het bestelproces echter voor ‘Achteraf betalen’ dan worden er € 2,00 aan extra kosten doorberekend.