Beauchamps

  • Beauchamps
€ 12,50

Levering

  • Gratis verzending vanaf 17,50 *
  • Met iDEAL of achteraf betalen **
  • 30 dagen bedenktijd

Maarten van Steenwijk is in 2015 slachtoffer van een gijzelingsactie in Bamako, waarbij een vriend om het leven komt. Geplaagd door depressie en posttraumatische stress verliest Maarten zijn baan en ziet hij zijn huwelijk stranden. Twee jaar later reist bij naar Straatsburg om de moeder van zijn vriend te bezoeken. Hij leert er Claire kennen, een jonge vrouw uit een familie met een gruwelijk geheim. Samen ontdekken ze wat zich heeft afgespeeld in de nadagen van de Tweede Wereldoorlog, op de dag waarop Lily Meyer dodelijk werd getroffen door een kogel uit een Duits geweer. Hun schokkende ontdekking roept de vraag op of bepaalde dingen niet beter met de mantel der liefde bedekt kunnen blijven. Terwijl de familie van Claire daarmee worstelt, vindt Maarten juist de moed voor het vertellen van een eigen pijnlijke waarheid.
 

Reacties

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
CAPTCHA
€ 12,50

Levering

  • Gratis verzending vanaf 17,50 *
  • Met iDEAL of achteraf betalen **
  • 30 dagen bedenktijd

Product­informatie

Auteur
Verschenen
10 juni 2019
ISBN
978 94 930 5916 0
Verkoopprijs
€ 12,50
Aantal pagina’s
234
Formaat
14 x 21,5 cm
Afwerking
Paperback
"
Twee verhaallijnen lopen naadloos in elkaar over en hebben beide een toegevoegde waarde en hun eigen betekenis. Als lezer wil je weten hoe het afloopt en word je getrakteerd op een prachtige, emotionele en onverwachte ontknoping. De afsluiter is werkelijk de kers op de taart. Om in Franse sferen te blijven: Chapeau!
"
Silvia van Gimst via Hebban
"
Ik vind 'Beauchamps' een boeiend verhaal met sympathieke en gelaagde karakters, over een onderwerp dat wel wat vaker in de literatuur naar voren mag komen (persoonlijke problematiek en het aanvaarden van hulpverlening hiervoor), omdat dit soms nog steeds als een taboe wordt ervaren. Ik ben benieuwd geworden naar ander schrijfwerk van Arthur Eijs, die met dit boek in ieder geval heeft bewezen de lezer een paar uur ongemerkt naar een andere tijd en plaats te kunnen brengen
"
De Perfecte Buren
* Bestellingen vanaf € 17,50 worden gratis verzonden. Over bestellingen onder de € 17,50 worden € 2,49 verzendkosten gerekend. Verzenden naar landen binnen de EU bedraagt € 10,00 per bestelling (buiten de EU verschilt het tarief per land).
** Voor betalen via iDEAL worden geen extra kosten in rekening gebracht.