Uitgeverij Palmslag richt zich met veel enthousiasme en ambitie op literatuur, poëzie, populaire fictie en non-fictie.

Er was eens een zwarte wolk...

Uitverkocht, wel als e-book beschikbaar:
Helaas is het papieren boek van Er was eens een zwarte wolk uitverkocht! Wel is het e-book verkrijgbaar in onze webshop en bij alle (online) boekwinkels.

Auteur(s): Quintra Rijnders Beoordeling:  
bekijk alle (1) reviews

Je hebt er vast weleens van gehoord – een postpartum depressie. Maar je denkt waarschijnlijk: dat overkomt mij toch nooit! Maar wat als het wel gebeurt? Dan zoek je lotgenoten en vooral verhalen over hoe zij uit de inktzwarte put zijn gekropen.

Dit boek vertelt het verhaal van een gewone vrouw, die alles goed voor elkaar had, maar toch ten prooi viel aan deze ziekte. Het gaat over hoe ze erin verzeild raakte, maar vooral ook hoe zij er weer uit is gekomen. Ook haar man deelt zijn wanhoop, ervaringen en (soms heel) eerlijke overpeinzingen. De oplossingen die zij vonden zijn uniek voor hun situatie, maar kunnen zeker als inspiratie dienen voor eenieder die daar behoefte aan heeft.

Uitverkocht, wel als e-book beschikbaar:
Helaas is het papieren boek van Er was eens een zwarte wolk uitverkocht! Wel is het e-book verkrijgbaar in onze webshop en bij alle (online) boekwinkels.
 

Reacties

Maes (niet gecontroleerd)

5

Dit boek is heel openhartig en ingrijpend. Vanaf de eerste pagina legt het bloot hoe de roze wolk van geluk niet alleen kan uitblijven na de geboorte van je kind maar ook hoe je wereld totaal kan instorten door op hol geslagen hormonen.

En toch lees je dit boek door de korte stukjes rond onderwerpen en gebeurtenissen ook erg makkelijk. En gelukkig kan Quintra ons ook vertellen wat haar uiteindelijk eruit geholpen heeft.

Aanrader!

Reactie schrijven

 

€15,00

Levering

Gratis verzending vanaf 17,50 *
Met iDEAL of achteraf betalen **
30 dagen bedenktijd

Productinformatie

Auteur

Quintra Rijnders

Verschenen

17 september 2016

ISBN

978-94-917-7352-5

Verkoopprijs

15,00

Aantal pagina's

88

Formaat

14 cm (breed) x 21,5 cm (hoog)

Afwerking

paperback

Misschien ook leuk om te lezen

De tropenjaren van de lintworm

Josine van Boxmeer

€16,95

Vlinder

Merel van der Lande

€19,95

Leven naar de dood

Rian Krijger

€12,50

* Bestellingen vanaf € 17,50 worden gratis verzonden. Over bestellingen onder de € 17,50 worden € 2,00 verzendkosten gerekend. Verzenden naar landen buiten Nederland bedraagt
€ 10,00 per bestelling.
** Voor een betaling via iDEAL worden geen kosten in rekening gebracht. Kiest u tijdens het bestelproces echter voor 'Achteraf betalen' dan worden er € 2,00 aan administratiekosten doorberekend.

Betaalmogelijkheden

iDeal Overboeking

Twitter feed

1 dag 15 uur geleden
Op 2 februari verschijnt 'Aan u', de vierde dichtbundel van kunstenares Anneke Groot, waarin ze schrijft over de vo… https://t.co/6kDZTeZk9q
1 week 16 uur geleden
De taal die Jaco Wineke hanteert is helder, zo nu en dan lichtvoetig, maar blijft geheimvol. Het zijn gedichten die… https://t.co/YsdVCQ2lhd
1 week 18 uur geleden
'Totem' is de debuutbundel van Jaco Wineke en verschijnt 31 januari, maar is nu alvast te reserveren via onze websi… https://t.co/LX33JNjJm7

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Contact

Bellen:
050 851 80 41
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Mailen kan natuurlijk altijd:

Volg ons hier:

2022
website door: wemagine