Uitgeverij Palmslag richt zich met veel enthousiasme en ambitie op literatuur, poëzie, populaire fictie en non-fictie.

Flardentango

Auteur(s): Claire Brentjens Beoordeling:  
bekijk alle (0) reviews

Evelien raakt uit evenwicht door een opmerking van haar bejaarde moeder over hun expatverleden in Argentinië. Ze vraagt zich af wat haar ouders bezielde om in 1969 met haar in Buenos Aires te gaan wonen, terwijl haar broer en zus in Nederland achterbleven. En waarom kwamen de ouders plotseling terug?

Terwijl Evelien de puzzelstukken bij elkaar probeert te krijgen ontdekt ze dat in Argentinië de jacht op communisten al op gang was gekomen voor zij er woonden. Hebben haar ouders niks geweten van de staatsrepressie waarbij doden vielen, bijvoorbeeld in het noorden, waar ze niet veel later met het hele gezin op vakantie waren?

Evelien heeft overwegend mooie herinneringen aan de avontuurlijke reizen, maar stil aan brengt de flardenstorm minder aangename gebeurtenissen bij haar terug. Bijvoorbeeld de moeilijke scheiding als ook zij op kostschool gaat in Nederland. In dat ene jaar doen zich nare voorvallen voor die het daglicht niet mogen zien.

Reserveer nu alvast een exemplaar!
Hoewel Flardentango pas in november 2019 verschijnt, kunt u nu al een exemplaar of exemplaren reserveren. Dit doet u door bovenaan deze pagina de blauwe knop 'Reserveer' aan te klikken. Vul vervolgens de gevraagde gegevens volledig in en geef aan hoeveel exemplaren u wenst te ontvangen.

Zodra het boek verschijnt, ontvangt u zo snel mogelijk na de publicatiedatum uw gereserveerde exemplaar of exemplaren. De factuur wordt dan meegestuurd, zodat u de boeken achteraf kunt betalen. Als u reserveert wordt er geen extra vergoeding in rekening gebracht voor achteraf betalen. Wel betaalt u wanneer van toepassing verzendkosten (afhankelijk van het bedrag waarvoor u een reservering heeft gemaakt en in welk land u woont).

Reactie schrijven

 

Verwacht

November 2019

Reserveer

Levering

Gratis verzending vanaf 17,50 *
Met iDEAL of achteraf betalen **
30 dagen bedenktijd

Productinformatie

Auteur

Claire Brentjens

Verschenen

November 2019

ISBN

978 94 930 5928 3

Verkoopprijs

20,95 euro

Aantal pagina's

Formaat

14x21.5 cm

Afwerking

Paperback

Misschien ook leuk om te lezen

Beauchamps

Arthur Eijs

€19,95

Waan en willekeur

J.T.B. (Jeroen) Jansen

€24,95

De Verliezer

Hans Berens

€18,95

De zwarte roos

Birgit Pouplier

€17,50

* Bestellingen vanaf € 17,50 worden gratis verzonden. Over bestellingen onder de € 17,50 worden € 1,75 verzendkosten gerekend. Verzenden naar landen buiten Nederland bedraagt
€ 10,00 per bestelling.
** Voor iDEAL worden geen extra kosten in rekening gebracht. Kiest u tijdens het bestelproces echter voor 'Achteraf betalen' dan worden er € 2,00 aan extra kosten doorberekend.

Betaalmogelijkheden

iDeal Overboeking

Twitter feed

23 uur 17 min geleden
Ted Polet en deden een boekenruil! Benieuwd wat zij van elkaars boek vonden? Dat lees je hier:… https://t.co/hfhxGlr7SV
2 dagen 20 uur geleden
Op de website geeft Uitgeverij Palmslag drie boekentips over het thema 'zelfontwikkeling op reis'. Reizen leert je… https://t.co/fi6sY9XS7R
4 dagen 52 min geleden
Hoi Pieter! Dat is vervelend. Zou je ons in een dm je email-adres willen sturen? Dan nemen we zo sn… https://t.co/zTsP3NPBIw

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Contact

Bellen:
050 851 80 41
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Mailen kan natuurlijk altijd:

Volg ons hier:

2019
website door: wemagine