Uitgeverij Palmslag richt zich met veel enthousiasme en ambitie op literatuur, poëzie, populaire fictie en non-fictie.

Fijne feestdagen en een 2019 vol boeken: een vooruitblik!

19 december 2018

De eerste sneeuw is gevallen en volgende week zijn de feestdagen aangebroken: Palmslag wenst je een mooie kerst en een 2019 voor in de boeken! 2018 was voor Palmslag een mooi jaar: er zijn 24 nieuwe titels bij ons verschenen. Van thrillers tot dichtbundels en kinderboeken, 2018 bracht een bijzondere en veelzijdige verzameling voort. Dat belooft veel goeds voor 2019! Zo staan er in de eerste helft 17 titels op de planning. Tijd voor een vooruitblik!

Debutanten
Palmslag verwelkomt komend jaar een aantal nieuwe schrijvers. Cornelis Chamuleau schreef De houten Monnik, Ted Polet komt met De Batavier en Hubert P. Cramer zal De democratische samenleving: een laatste bijdrage van de Europese beschaving bij Palmslag publiceren. Ook Bas Hoorn (Gewoon omdat het eruit moest), Lucas Dekker (Alberdina) en Anouska van de Stolpe (De bekentenis) voegen zich in het rijtje van Palmslagauteurs!

Oude bekenden
Veel auteurs die eerder bij Palmslag een boek uitgaven, keren in 2019 weer terug. Zo komt Ronald van den Broek na zijn in 2016 verschenen Beschermduivel met een nieuw boek: Mijn kartonnen broer. Een andere bekende is Harm Stapert die na zijn Scherven hebben geluk met nieuw werk komt. Greep naar de maan wordt zijn nieuwe boek. Sanne de Bock schreef voor komend jaar het vervolg op Verraad, het eerste deel van De strijd om Aera. Boek nummer 2 van de trilogie gaat Verlangen heten. Ook Tefke van Dijk komt met een vervolg. Na Psychologie van het boodschappenbriefje zal ze nog meer vertellen over boodschappenbriefjes. Het verhaal van het boodschappenbriefje verschijnt in de zomer van 2019. Een ander bekend gezicht is Josine van Boxmeer, die na De tropenjaren van de lintworm in 2019 Het ontprikkeldieet publiceert. Na Dansen in het stof schreef Arthur Eijs ook een nieuw boek: De Schuldenaar verschijnt aankomende zomer.  

Slagboomtitels
Slagboom heeft niet stilgestaan dit jaar! Het eerste Slagboomsucces van dit jaar is Fluistering, een novelle van Lien van Horen. Onze schrijver uit Gent, Jireël Verhage, heeft zijn boekproject Was het gras maar groen ook kunnen realiseren: hij heeft ruim 1000 euro boven zijn streefbedrag binnengehaald! Deze titels kun je in februari en mei verwachten. Ook zijn er twee titels waarvoor de crowdfunding nog loopt. Suikerdorp is de dichtbundel van Johan van den Dong. De andere dichtbundel van Slagboom is van Bas Geeraets’ hand, hij schreef en tekende Met inkt uit de veren. Wil je nog geld doneren om deze twee project te steunen? Dat kan nog! Ga snel naar de website en doe een donatie voor Bas of Johan zijn boek.

Kerstvakantie
Na een prachtig jaar en met onze blik op mooie, nieuwe boeken willen we hier ook graag genieten van Kerst en oud en nieuw. Daarom sluiten wij bij Palmslag de deuren van maandag 24 december 2018 t/m vrijdag 4 januari 2019. Uiteraard kun je onze boeken in deze periode gewoon kopen via onze webshop of in alle (online) boekwinkels.

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Een boek uitgeven?

U kunt zowel als beginnend/ervaren schrijver of als organisatie bij Palmslag terecht voor uw (e-)boekwensen.

Lees meer over uitgeven bij Palmslag

Betaalmogelijkheden

iDeal Overboeking

Twitter feed

19 uur 59 min geleden
'Een schuurtje in het helse paradijs' van Harm Stapert is nu uit 🥰 Bestel het boek snel via onze website!📚… https://t.co/J0PrQmSNuL
2 dagen 12 uur geleden
Nog een weekje en dan is het zover! Op 14 mei komt het magische kinderboek 'De Schroedels en de toverboom' uit van… https://t.co/3OST21oyzb
3 dagen 14 uur geleden
Het is zover! 'Genoeg betaald?' van auteur Nick Kieft is nu verkrijgbaar! 🤩 Meer informatie of direct bestellen?… https://t.co/mPj8v4SWlJ

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Contact

Bellen:
050 851 80 41
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Mailen kan natuurlijk altijd:

Volg ons hier:

2021
website door: wemagine