Uitgeverij Palmslag richt zich met veel enthousiasme en ambitie op literatuur, poëzie, populaire fictie en non-fictie.

Thrillers stormen op in fonds Palmslag

08 mei 2014

Thrillers zijn altijd wat onderbelicht gebleven bij Palmslag. Achtervolgingsdrift was lange tijd dan ook de enige vertegenwoordiger van dit genre. Inmiddels is daar echter verandering in gekomen met Dodelijk bedrog en de komende publicatie van De insteek en Hysteria dit voorjaar. Maar daar laten we het niet bij. Palmslag zal jullie in de loop van 2014 verrassen met een keur aan spannende boeken.

Wisselveld
In Wisselveld speelt auteur Corine Böhmers met het idee over ‘het wisselveld’, een mysterieus fenomeen dat alleen ontstaat in de nabijheid van hoogspanningskabels. Corine wisselt een romantische verhaallijn af met vernuftige technische en wetenschappelijke feiten. De romantiek en techniek monden samen uit in een razend spannende ontknoping.
Na het lezen van Wisselveld van Corine Böhmers zal de aanblik van hoogspanningskabels nooit meer hetzelfde zijn.

Het Dubai Ultimatum en Het Slater Delict
Het schrijversduo Eric Bakker en Herman Zandstra, die onder het pseudoniem Era Richmen schrijven, komen dit najaar met maar liefst twee thrillers.
Het Dubai Ultimatum is een eco-thriller waarin de hoofdpersoon een ontdekking doet die het leven op aarde voorgoed zal veranderen en wereldleiders voor een enorm dilemma stelt. Het Slater Delict gaat over malversaties in de vastgoedsector. Tegelijkertijd speelt ook een incestverhaal een belangrijk rol. Beide verhaallijnen komen uiteindelijk bij elkaar.
De auteurs schuwen geen taboe en kiezen voor actuele thema’s. Om dit kracht bij te zetten en het geloofwaardig te maken, laten ze deze thema’s op een zo integer mogelijke wijze door het verhaal lopen.

De zandlezer
De spirituele thriller De zandlezer van Margaret van Mierlo is van een heel andere orde. Het verhaal gaat over de vriendschap tussen de succesvolle paragnoste Ciska en haar goede vriendin en journalist Iris, die Ciska’s beroep met een gezonde dosis scepsis bekijkt. Wanneer Ciska door een ernstig verkeersongeval zwaar gewond in het ziekenhuis belandt gaat Iris op onderzoek uit. Zou er soms toch zwarte magie in het spel zijn? Ze stuit op dingen die ze nooit voor mogelijk zou hebben gehouden.

Houdt onze website, Facebookpagina en tweets in de gaten voor meer informatie over deze en nieuwe boeken!

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Een boek uitgeven?

U kunt zowel als beginnend/ervaren schrijver of als organisatie bij Palmslag terecht voor uw (e-)boekwensen.

Lees meer over uitgeven bij Palmslag

Betaalmogelijkheden

iDeal Overboeking

Twitter feed

2 uur 21 min geleden
Ben je er alweer klaar voor om aan een druk schooljaar te beginnen? Of moet je nog wat meer ontspannen en tot rust… https://t.co/IvoZcWm5ao
2 dagen 2 uur geleden
De Schrijversacademie zette Sylvia Huberts in de spotlight. Ze vertelde over de reden achter het schrijven van haar… https://t.co/PIvK9OTZyI
4 dagen 2 uur geleden
😁"Als je mij als lezer al in het eerste hoofdstuk bij de keel grijpt en die knoop in de maag stevig aandraait, dan… https://t.co/D55zlQIF7o

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Palmslag.

Maandelijks verloten we een boek onder nieuwe abonnees!

Palmslag

Stay informed on our latest news!

Contact

Bellen:
050 851 80 41
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Mailen kan natuurlijk altijd:

Volg ons hier:

2020
website door: wemagine